Parc Imstenrade zoekt een

Cultuuraanjager

Dienstverband

16 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij een passie voor kunst en cultuur en zie jij de kracht van cultuur op het snijvlak van wonen, werken en zorg? Dan is de rol van Cultuuraanjager bij Parc Imstenrade iets voor jou!

Dit ga jij doen
Als Cultuuraanjager ben je de drijvende kracht achter innovatieve culturele interventies die de relatie tussen wonen, werken en zorg verkennen, versterken en beïnvloeden.
Je bedenkt, ontwikkelt en coördineert een breed cultureel aanbod en specifieke kunst- en cultuurprojecten. Je werkt samen met diverse cultuurinstellingen, maatschappelijke organisaties, overheid en onderwijs.
Je bent bekend met het aanvragen van subsidies en het opstellen van projectplannen en visiestukken binnen je domein. Je coördineert de pr en communicatie omtrent je vakgebied, zowel intern als extern, zowel on- als offline.
Je bent verantwoordelijk voor de financiële afhandeling bij het aangaan van afspraken met derden binnen het cultuurprogramma. Je geeft leiding aan een groep toegewijde vrijwilligers.
Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied en werkt volledig zelfstandig, met de directeur als back-up.

Dit breng jij mee
Met een HBO-opleiding, bij voorkeur in de kunsten, en een actief artistiek netwerk, ben jij klaar om het verschil te maken. Je hebt ervaring met het opstellen, bewaken en evalueren van visiedocumenten en het aanvragen van subsidies. Specifieke kennis van en ervaring met de doelgroep maken jou de perfecte kandidaat.
Je bent een zelfstandige en ondernemende aanjager van projecten. Met jouw improvisatievermogen, creativiteit en flexibiliteit stel je middellange- en lange termijnplanningen op en los je problemen zelfstandig op.

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract, een salaris in FWG 55 conform de CAO VVT (min. € 3256,53 - €4906,49 op basis van een fulltime werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden diverse faciliteiten met aantrekkelijke extra’s.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Parc Imstenrade
Parc Imstenrade is een residentiële woon- en leefomgeving waar zo’n 450 mensen/ouderen zelfstandig in eigen appartementen wonen. Naast een breed servicepakket, ondersteunende diensten en zorg is kunst & cultuur onderdeel van het beleid van deze unieke locatie. Het historische hoofdgebouw uit 1920 en de nieuwbouw uit 2000 liggen in een prachtig aangelegd park omzoomd door het Imstenraderbos.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij staat centraal in het beleid van Parc Imstenrade. Wij vinden het belangrijk dat mensen gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. Zo geven we vorm aan onze missie en maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Cindy Martes, recruiter, via c.martes@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-36370441. We kijken uit naar jouw reactie.
Wil je nog meer weten over de inhoud van de functie neem dan contact op met Liesbeth Bijlmakers, 06 – 226 84 265, of Léon Savelkoul, 06 – 547 76439.
Kijk ook op www.parcimstenrade.nl.