Maastricht UMC+ zoekt een

Data-analist Prostaatkankercentrum Zuid

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
De data-analist die wij zoeken gaat zich bezighouden met het op orde brengen van de data registratie, het verzamelen van data en het opzetten van een database voor het Prostaatkankercentrum Zuid . Omdat het de bedoeling is om op een eenduidige manier voor het gehele regionale centrum deze data vast te leggen, ga je hiervoor met verschillende ziekenhuissystemen werken. Je kunt gedetailleerde en nauwkeurige data extracties doen, beheert continu de database en bent in staat om trends te signaleren. Daarnaast ben je actief betrokken bij het analyseren van de data om onderzoeksvragen te beantwoorden. Je ondersteunt bij wetenschappelijk onderzoek en publicaties.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, het is een pré als je een medische achtergrond of. ervaring hebt. Er is sprake van samenwerking met de vakgroepen urologie van de verschillende ziekenhuizen.
  • Kennis van kwantitatieve analyse methoden voor statistisch en wetenschappelijk onderzoek.
  • Zeer vaardig met data entry programma's.
  • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van verbetervoorstellen en voor het verwerken van datagegevens.
  • Flexibel en bereidt om op verschillende locaties van het Prostaatkankercentrum Zuid werkzaamheden en taken uit te voeren voor en namens het regionale centrum.
  • Coördineren, samenwerken en afstemmen zijn vaardigheden die op jou van toepassing zijn omdat je in deze functie bij meerdere ziekenhuizen wordt ingezet.


Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Gaat jouw hart sneller kloppen van het verbeteren van zorg? Krijg je energie van het optimaal beheren en analyseren van diverse indicatoren? Heb jij een onderzoekende en kritische houding en zie jij kansen om die te optimaliseren? Ben jij die data-analist die het als een uitdaging ziet om gegevens uit patiëntregistratiesystemen te generen en te analyseren, datamodellen te ontwikkelen en datamanagement uit te voeren?

Dan heten wij jou van harte welkom als data-analist binnen het Prostaatkankercentrum Zuid.

Prostaatkankercentrum Zuid: Hét centrum voor regionale prostaatkankerzorg

Prostaatkankercentrum Zuid is vanaf 1 juli 2019 hét centrum in Limburg en Zuidoost-Brabant op het gebied van prostaatkankerzorg. Prostaatkankercentrum Zuid is een samenwerkingsverband van de vakgroepen urologie van vijf ziekenhuizen: Elkerliek Ziekenhuis, Laurentius Ziekenhuis, Maastricht UMC+, VieCuri Medisch Centrum en Zuyderland Medisch Centrum. De zorgpaden van deze ziekenhuizen zijn volledig op elkaar afgestemd. De prostaatkankeroperaties vinden voor alle patiënten plaats in Zuyderland, locatie Heerlen, waar gewerkt wordt met de moderne Da Vinci-robot. Door de toenemende complexiteit van de prostaatkankerzorg is superspecialisatie, en daarmee regionale samenwerking, nodig om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen en verder te verbeteren. Een regionaal team van de beste medisch specialisten en verpleegkundigen gespecialiseerd in prostaatkankerzorg staat dagelijks klaar voor het diagnosticeren en behandelen van prostaatkanker. Behalve de beste medische zorg kenmerken oprechte aandacht, vertrouwen en betrokkenheid de aanpak van het Prostaatkankercentrum Zuid. Zorg waarbij de patiënt écht centraal staat.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 2 jaar voor gemiddeld 24-32 uur per week. De intentie is na afloop van de 2 jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Wat bieden wij?

  • De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, e.e.a in overleg.
  • De salariëring is conform FWG functiegroep 50.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan.

Heb je nog vragen?
Informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer M. Wellens, RVE manager, via telefoonnummer 06-10990936.