Envida zoekt een

Dementieteam in Vaals

Dienstverband

24 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Sociaal Werk, Ouderenzorg

Wij dragen mensen met dementie en hun naasten een warm hart toe. Met een kleinschalig dementieteam in Vaals willen wij goede zorg geven aan deze mensen. Wil jij dat ook? Dan zijn we op zoek naar jou!

Mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben een grote behoefte aan continuïteit in personen. Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk zorgverleners bij hen over de vloer komen starten wij in Vaals met een kleinschalig team van 6 tot 7 medewerkers. Het team biedt verpleging, verzorging en begeleiding en werkt samen met het sociale netwerk en andere hulpverleners zoals de wijkverpleegkundige, de casemanager dementie en de psycholoog. Samen willen we ervoor zorgen dat mensen met dementie en hun naasten verantwoord en zo plezierig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Vier redenen om in het dementieteam in Vaals te komen werken:

 1. Je komt bij zeer verschillende cliënten over de vloer, van mensen die het niet zo breed hebben tot een bezoek aan de bewoners van een luxe villa.
 2. Je staat aan de basis van het dementieteam waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng;
 3. Je krijgt de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen, verzorgen, verplegen en begeleiden;
 4. Je wordt een expert in het verlenen van zorg en ondersteuning aan mensen met dementie die nog thuis wonen en hun naasten.

Wij vragen:
Je bent een gedreven zorgprofessional met een ondernemende persoonlijkheid die mensen met dementie, en hun naasten, een warm hart toedraagt. Ook ben je een fijne collega: betrouwbaar, betrokken, empathisch en je beschikt over een grote dosis inlevingsvermogen. Daarnaast ben jij in staat om te reflecteren op je eigen handelen en om hierover in gesprek te gaan met je team.

Om in het dementieteam in Vaals aan de slag te gaan ben jij in het bezit  van een diploma als:

 • Helpende Plus;
 • Verzorgende (IG);
 • Verpleegkundige;
 • Of van een andere opleiding in de sector zorg- en welzijn (niveau 4).

Wij bieden:

 • Een verantwoordelijke en uitdagende functie;
 • De mogelijkheid om te werken binnen een klein, zelf organiserend team;
 • Een training/coaching gericht op dementie;
 • De mogelijkheid om te werken binnen een organisatie die ervan overtuigd is dat goede zorg voor medewerkers resulteert in goede zorg voor haar cliënten;
 • De mogelijkheid om te werken in lange diensten (geen gesplitste diensten);
 • Een salaris op basis van de cao-VVT;
 • Een contract van tussen de 24 en de 32 uur per week;

Zie jij jezelf al aan de slag gaan binnen het dementieteam?

Solliciteer dan door vóór 11 maart 2020 op de sollicitatiebutton te klikken. 
Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar werken@envida.nl of neem telefonisch contact op via 043-6314008. Het vacaturenummer van deze vacature is 20034.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd op 23 maart. We willen je vragen hier alvast rekening mee te houden in je agenda.