Maastricht UMC+ zoekt een

Dermatoloog

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
U bent werkzaam in het Maastricht UMC+, het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en op de stadspoli. U participeert in de volle breedte van klinische en poliklinische patiëntenzorg. Van u wordt een actieve bijdrage verwacht aan de specialistenopleiding en aan het onderwijs aan co-assistenten en studenten.

Wat vragen wij van jou?
U bent geregistreerd als medisch specialist/dermatoloog. U bent een team player met een flexibele instelling. U werkt graag multidisciplinair. U heeft affiniteit met onderwijs.

Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Bij de afdeling Dermatologie van het Maastricht UMC+ werken dermatologen , onderzoekers en arts-assistenten op innovatieve wijze aan patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. De afdelingen dermatologie van het Maastricht UMC+ en het Catharina Ziekenhuis Eindhoven werken structureel samen op het gebied van patiëntenzorg, opleiding en onderzoek. De afdeling dermatologie levert ook zorg in de 1 ½ lijn. Speerpunten van de afdeling zijn de algemene dermatologie, oncologie en genodermatologie.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 1 jaar, voor gemiddeld 40 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt van u verwacht dat u onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden u:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om u collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 11.933,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal UMS van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.