Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Diabetesverpleegkundige (22-142)

Dienstverband

8 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben je een betrokken diabetesverpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Word je enthousiast van diabeteszorg en kan je goed werken in team verband? Dan zijn we opzoek naar jou! Vacaturenummer 22-142 - 8 uur per week

Wie ben jij?
De diabetesverpleegkundige coördineert en organiseert de werkzaamheden rondom de diabeteszorg. Daarnaast is educatie en begeleiding van diabetespatiënten, zowel poliklinisch als klinisch, een kerntaak. Ook het ontwikkelen van protocollen en het geven van voorlichting /scholing over diabetes mellitus, zowel intern als extern, behoort tot de werkzaamheden. Wij bieden diabeteszorg in de volledige breedte aan, inclusief insulinepomptherapie en sensorgeleide insulinepomptherapie.

Jouw nieuwe werkplek
De diabetesverpleegkundigen maken onderdeel uit van de polikliniek interne geneeskunde. Het diabeteskernsteam bestaat uit 5 diabetesverpleegkundigen, 3 diëtisten, 3 internisten en een psycholoog. De vakgroep interne geneeskunde bestaat verder uit 8 internisten en 1 chef de clinique. Daarnaast vindt er ondersteuning plaats door secretaresses/poli-assistenten.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot diabetesverpleegkundige;
  • Bij voorkeur ben je EADV-geregistreerd, heb je de farmacomodule gevolgd en heb je ervaring in het betreffende vakgebied, bij voorkeur in een ziekenhuisomgeving;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Verder ben je stressbestendig en flexibel en bereid tot het verrichten van bereikbaarheidsdiensten.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.759 - €3.992 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Parttime functie voor 8 uur per week (voorkeur heeft de vrijdag);
  • Een tijdelijk contract voor de periode van 01-09-22 tot 01-07-2024;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan Marijke de Krijger, teamleider, telefoonnummer, 06-29329964.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot vrijdag 1 juli kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 5 juli in de ochtend, we willen je vragen hier rekening mee te houden.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Malou Heijnen
+31 6 46241184
malou.heijnen@lzr.nl