Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Dialyse-assistent (19-128)

Dienstverband

18 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als ( verpleegkundig) dialyse assistent werk je met een grote mate van zelfstandigheid en voer je ongecompliceerde dialysebehandelingen zelfstandig uit voeren bij chronisch stabiele patiënten. Wanneer zich een complicatie voordoet tijdens de behandeling meld je dit aan de eindverantwoordelijke dialyseverpleegkundige. Daarnaast geef je in samenwerking met je collega's voorlichting, begeleiding en instructies aan dialyse patiënten. De patiënt staat centraal en je bevordert de zelfredzaamheid. Je bent leergierig, positief ingesteld, zit vol goede nieuwe ideeën, deelt je kennis met collega's en draagt bij aan een prettige werkomgeving.

Het huidige team heeft versterking nodig van een enthousiaste, flexibele en leergierige collega. Klantgericht handelen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een vereiste en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Jouw nieuwe werkplek

Binnen de dialyse afdeling wat een dynamische afdeling is begeleiden en behandelen wij patiënten met chronisch nierinsufficiëntie. Het werken op een dialyse afdeling vereist snel en adequaat handelen en tegelijkertijd oog hebben voor het welzijn van de patiënt en familie. Ons multidisciplinair team bestaat uit (leerling) dialyseverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, afdelingsassistenten, dialyse-assistent, diëtistes, nefrologen, praktijk coördinatoren, medisch maatschappelijk werker, sociaal verpleegkundige, kwaliteitsfunctionarissen en secretaresses.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4 of 5), gediplomeerd ziekenverzorgende (niveau 3) of gediplomeerd doktersassistente aangevuld met een opleiding VDA
  • Je hebt affiniteit met techniek en de zorg voor chronische patiënten
  • Je beschikt over goede pc vaardigheden

Wat krijg je daarvoor terug?

Wij bieden je een salaris ingeschaald in functiegroep 40 - volgens de cao ziekenhuizen. Daarnaast ontvang je een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anja Bloemers of Aafke Baart, teamleiders, 0475-382144 of Wieteke den Os, recruiter, 0611380065.

Tot 21 oktober 2019 kun je reageren via het sollicitatieformulier.