Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Dialyse-verpleegkundige (20-177)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Zet jij de patiënt centraal en ben je nog lang niet uitgeleerd?
Dan ben jij onze nieuwe dialyse verpleegkundige!"
Vacaturenummer 20-177, 36 uur per week (andere uren in overleg)

Wie ben jij?
Als dialyseverpleegkundige heb je ruime ervaring binnen het vakgebied en ben je naast het uitvoeren van nierfunctie vervangende behandelingen bezig met het voorlichten, begeleiden en instrueren van dialyse patiënten. De coördinatie van zorg, het opstellen van verpleegplannen en het participeren in werkgroepen zijn een belangrijk onderdeel van jouw functie. De patiënt staat centraal en je bevordert de zelfredzaamheid. Je bent leergierig, positief ingesteld, zit vol goede nieuwe ideeën, deelt je kennis met collega's en draagt bij aan een prettige werkomgeving.
Het huidige team heeft versterking nodig van een enthousiaste, flexibele, kritische en leergierige collega. Klantgericht handelen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een vereiste en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Jouw nieuwe werkplek
Binnen de dialyse afdeling begeleiden en behandelen wij patiënten met chronisch nierinsufficiëntie. Ons multidisciplinair team bestaat uit (leerling) dialyseverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, afdelingsassistenten, dialyse-assistent, diëtistes, nefrologen, praktijk coördinatoren, medisch maatschappelijk werker, sociaal verpleegkundige, kwaliteitsfunctionarissen en secretaresses.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot dialyseverpleegkundige
Wat krijg je daarvoor terug? Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als dialyse verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50 - volgens de cao ziekenhuizen. Je ontvangt een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Aafke Baart
+31 475 382 144
aafke.baart@lzr.nl