Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Dialyseverpleegkundige (19-120)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wie ben jij?

Als dialyseverpleegkundige heb je ervaring binnen het vakgebied en ben je naast het uitvoeren van de nierfunctie vervangende behandelingen bezig met het voorlichten, begeleiden en instrueren van dialyse patiënten. Ook de coördinatie van zorg, het opstellen van verpleegplannen en het participeren in werkgroepen zijn een belangrijk onderdeel van jouw functie. De patiënt staat centraal en je bevordert de zelfredzaamheid. Je bent leergierig, positief ingesteld, zit vol goede nieuwe ideeën, deelt je kennis met collega's en draagt bij aan een prettige werkomgeving.

Het huidige team heeft versterking nodig van een enthousiaste, flexibele en leergierige collega. Klantgericht handelen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een vereiste en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.Jouw nieuwe werkplek

Binnen de dialyse afdeling begeleiden en behandelen wij patiënten met chronisch nierinsufficiëntie. We werken op onze beide locaties: Laurentius Ziekenhuis, Weerterbergen en bij de patiënt in de thuissituatie. Ons multidisciplinair team bestaat uit (leerling) dialyseverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, afdelingsassistenten, dialyse-assistent, diëtistes, nefrologen, praktijk coördinatoren, medisch maatschappelijk werker, sociaal verpleegkundige, kwaliteitsfunctionarissen en secretaresses.Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot dialyseverpleegkundige
  • Je bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken en op beide locaties
Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als dialyse verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50 - volgens de cao ziekenhuizen. Je ontvangt een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .Informatie en procedure

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anja Bloemers of Aafke Baart, teamleiders, 0475-382144 of Wieteke den Os, recruiter, 0611380065.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Solliciteren kan via onderstaand formulier.