Dichterbij zoekt een

Dienstverleningscoördinator (DVC’er) Vlammertsehof in Bergen

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Gennep Bergen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Dienstverleningscoördinator (DVC’er) Vlammertsehof in Bergen

 

Heb jij affiniteit met relatiegericht werken en kun je deze visie op een heldere en inspirerende wijze delen met collega’s? Versta je de kunst om verschillende belangen van alle betrokkenen te verbinden en sta jij voor de beste zorg en ondersteuning voor de cliënt? Lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

De dienstverleningscoördinator (DVC) coacht, stimuleert, neemt initiatief en ondersteunt collega’s met tips en ideeën om de cliënt centraal te zetten. Je bent de spin in het zorg- en ondersteuningsweb van de cliënt. Je hebt hart voor je cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoefte in concrete oplossingen en handelt daarnaar


 

Met wie ga je dat doen

Op de Vlammertsehof wonen momenteel 10 cliënten tussen de 20 en 50 jaar met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen. Je werkt nauw samen met de cliënt, de gedragsdeskundigen, begeleiders en verwanten.

 

Wie zijn wij?
Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Gelderland en Noord-Brabant.


 

Wie ben jij?

Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en kunt prioriteren. Je hebt affiniteit met het relatiegericht werken en kunt deze visie op een heldere en inspirerende wijze delen met je collega’s. Je verstaat de kunst om de verschillende belangen van alle betrokkenen te verbinden en staat voor de beste zorg en ondersteuning voor de cliënt. Je weet je eigen rol en positie in de samenwerking met het lokale netwerk (collega’s binnen Dichterbij, familie en verwanten van de cliënten en diverse organisaties) goed vorm te geven.

Je bent communicatief sterk, een teamspeler en een uitstekende coach. Je bent in staat mensen aan te spreken, te ondersteunen, te helpen om het werken in de driehoek vorm te geven.

 

Wat neem je mee?

 • Een HBO opleiding in de zorg;
 • Ervaring in een soortgelijke functie en/of het werken met de LVB+ doelgroep is een pre;
 • Je onderneemt acties en hebt uitspraken die getuigen van een eigen visie of mening;
 • Je onderzoekt de wensen en behoeften van de cliënt en anticipeert en handelt op wensen/behoeften van cliënten;
 • Je maakt samen met cliënten en hun verwanten of vertegenwoordigers afspraken die gemaakt en vastgelegd worden in het Ondersteuningsplan;
 • Je hebt hierover multidisciplinaire afstemming en ziet toe op correcte uitvoering van afspraken.

 

Wat krijg je er voor terug?

 • Zinvol en boeiend samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken;
 • Een salaris van minimaal €2.425,-  en maximaal €3.624,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 50 op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering;
 • Een contract voor de duur van 24 tot 32 uur per week, voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd. 

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Bert van der Ploeg Interim Manager Zorg, 06-10937742.

 

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij op 088-7540060.

 

Stuur je sollicitatie via de website van Dichterbij https://www.dichterbij.nl/werken-bij/zorgcoordinator onder vermelding van DVC Vlammertsehof