De Zorggroep zoekt een

Diëtist

Dienstverband

20

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ouderenzorg

Krijg jij er energie van om mensen op een positieve manier te stimuleren om gezond te leven en heb je affiniteit met eerstelijns en tweedelijns werkzaamheden?


Wat ga je doen? 
Als diëtist zie je veel verschillende cliënten met elk hun eigen hulpvraag, denk aan chronisch zieken, kwetsbare ouderen en mensen die vragen over een gezondere leefstijl hebben etc. Jij weet raad! Je wordt onderdeel van onze vaste team diëtisten en houd je bezig met eerste- en tweedelijns werkzaamheden. Dit team is onderdeel van sector expertise, het regio brede expertise- en behandelcentrum van De Zorggroep. 

Het werken als diëtist bij de Zorggroep is erg dynamisch, want je ziet cliënten op een spreekuurlocatie, in hun thuissituatie of in een zorginstelling. De doelgroep is heel divers en de cliënten kunnen jouw expertise goed gebruiken, je stelt voedingsadviezen en dieetbehandelplannen op en voert deze uit. Je evalueert de behandeling regelmatig en werkt samen met collega’s uit andere disciplines om het zorgplan op te stellen en uit te voeren. Wordt het voedingsbeleid binnen De Zorggroep verder ontwikkelt? Dan lever je graag je bijdrage. Een veelzijdige functie waarbij je continu met verschillende partijen communiceert! 

Wat bieden wij? 
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Als diëtist word je ingeschaald conform cao VVT in FWG 50 (max. €3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur per week) en er wordt een contract geboden van 20 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van De Zorggroep is een beloning meer dan waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
- Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
- Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
- Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
- Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wie ben je? 
Een enthousiaste diëtist die goed zelfstandig, maar ook in een team kan functioneren. Je bent een belangrijke schakel rondom de voedingszorg van de cliënt. Met jouw open en frisse blik op onze (dynamische) processen lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering hiervan en dankzij jouw deskundigheid kun je zowel jezelf als je collega’s wanneer nodig een spiegel voorhouden. Jouw honger naar kennis op het gebied van diëtetiek is altijd aanwezig maar weet je te stillen door proactief op zoek te gaan naar antwoorden en veranderingen binnen je vakgebied. 
 
Verder belangrijk om te hebben: 
- Hbo-diploma diëtetiek en registratie in het kwaliteitsregister 
- Een rijbewijs en auto (vanwege het ambulante karakter van de functie) 
- Voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist 

Enthousiast geworden? 
Leuk! We ontmoeten je graag. Solliciteer direct via onze website of neem voor aanvullende informatie contact op met Sharon Lubbers, recruitment adviseur via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Over de zorggroep 
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.