Stichting Pergamijn zoekt een

diëtist

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Diëtist, Behandel en expertisecentrum Pergamijn, 20 uur per week
De vakgroep diëtetiek binnen het Gezondheidscentrum Pergamijn is per 1 mei 2023 op zoek naar een:

Diëtist

20 uur

Jouw Baan

Diëtetiek is een vakgroep binnen hetBehandel en expertisecentrum Pergamijn die ten behoeve van cliënten van Pergamijn werkzaam is op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Als professional geef je door middel van anamnese, behandeling, begeleiding en advies invulling en uitvoering aan voeding- en dieetadvisering aan cliënten en zijn/haar netwerk. Verder neem je als vakgenoot deel aan werkgroepen, expertiseteams en het geven van scholing.

Functievereisten

Jij…

…hebt, bij voorkeur, ervaring én affiniteit met de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking en complexe zorgvragen.
…kunt multidisciplinair werken en bent bereid om samen met je collega's de vakgroep verder te ontwikkelen.
…bent in het bezit van een geldig diploma Voeding en Diëtetiek. Het heeft bovendien onze voorkeur dat je geregistreerd staat in het kwaliteitsregister paramedici. Verder dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en heb je de beschikking over een eigen auto.
…bent flexibel (in urenverdeling en taken) en zo nodig bereid om meer uren te werken. Je bent in staat om zelfstandig te werken, overzicht te houden en prioriteiten te stellen.
  • .. jij staat voor kwaliteit en hebt je actieve en ondernemende werkhouding en beschikt over goede didactische, mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Wij…

Pergamijn is een organisatie die investeert in ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 55; (min. €2.938,- max. €4.304,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en de Regeling Balansverlof
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in daaropvolgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Dominique Golsteijn, diëtist, telefoonnummer: 0640725120.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure bestaat uit een gesprek met diëtetiek en teammanager paramedisch