De Zorggroep zoekt een

Diëtist (oproepbasis)

Dienstverband

8+

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat ga je doen? 
Als Diëtist zie je veel verschillende cliënten met elk hun eigen hulpvraag, denk aan chronisch zieken, kwetsbare ouderen, vragen over een gezondere leefstijl etc. Jij weet raad! Je wordt onderdeel van onze vaste team diëtisten die op oproepbasis gebruik kunnen maken van jouw diensten. Dit team is onderdeel van het EBC, het regio brede expertise- en behandelcentrum van De Zorggroep. 

Eigenlijk ben je altijd onderweg; van de ene cliënt naar de andere, terwijl je tussendoor ook nog bij een cliënt in een zorginstelling op bezoek gaat. Onze cliënten zijn voornamelijk ouderen en kunnen jouw expertise goed gebruiken, je stelt voedingsadviezen en dieetbehandelplannen op en voert deze uit. Je evalueert de behandeling regelmatig en werkt samen met collega’s uit andere disciplines om het zorgplan op te stellen en uit te voeren. Niet alleen de cliënt, maar ook de collega’s van de verzorging en keuken ontvangen graag je advies t.a.v. de voedingstoestand van de cliënt. Wordt het voedingsbeleid binnen De Zorggroep verder ontwikkelt? Dan lever je graag je bijdrage. Een veelzijdige functie waarbij je continue met verschillende partijen communiceert! 

Wat bieden wij? 
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Het maximale salaris voor een diëtist is: €3.582,26 op basis van 36 uur en er wordt een contract geboden voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Je werkt minimaal 8 uur per week, en de overige uren flexibel. Zo kun je de ene week 12 uur werken, terwijl je het de andere week rustiger hebt. Tijdens vakanties heb je de mogelijkheid om meer uren te draaien. 

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: 
- bijscholings- en opleidingsmogelijkheden 
- collectieve (zorg)verzekeringen 
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma 
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven 
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal 

Wie ben je? 
Een enthousiaste diëtist die goed zelfstandig, maar ook in een team kan functioneren. Je bent een belangrijke schakel in het zorgplan en leven van de cliënt, en omdat je een echt mensen-mens bent gaat deze rol je goed af. Met jouw open en frisse blik op onze (dynamische) processen lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering hiervan en dankzij jouw deskundigheid kun je zowel jezelf als je collega’s wanneer nodig een spiegel voorhouden. Jouw honger naar kennis op het gebied van diëtetiek is altijd aanwezig maar weet je te stillen door proactief op zoek te gaan naar antwoorden en veranderingen binnen je vakgebied. 
 
Verder belangrijk om te hebben: 
- Hbo-diploma diëtetiek en registratie in het kwaliteitsregister 
- Een rijbewijs en auto (vanwege het ambulante karakter van de functie) 
- Voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist 

Contact & procedureinfo 
Geïnteresseerd? Solliciteer direct via onze website of neem voor aanvullende contact op met het secretariaat Voeding en Dieet, tel. nr: 077-3739253 bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 16.30 uur. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring als diëtist en motivatie te bespreken, ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure.  

Over de zorggroep 
De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij de cliënt thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!