Sevagram zoekt een

Diëtist (28 tot 36 uur per week)

Dienstverband

(28 tot 36 uur per week)

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Jij wilt een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van onze revalidanten en/of bewoners, door hen advies te geven op het gebied van eten en drinken, passend binnen hun wensen en mogelijkheden/gezondheidssituatie. Herken jij jezelf hier in? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe baan!

Sevagram is voor diverse locaties op zoek naar een nieuwe collega met passie voor de ouderenzorg.

Wij zoeken een: Diëtist

Werken voor en met ouderen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Indien dit jouw passie is, dan is het de hoogste tijd om elkaar te leren kennen.

Zo maak jij het verschil!

Het team diëtetiek bestaat momenteel uit 5 gedreven diëtisten die zowel intramuraal als extramuraal werken, waarvan jij onderdeel zal uitmaken. Je werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden op de psychogeriatrische – en somatische afdelingen. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team, dat o.a. bestaat uit artsen, zorgmedewerkers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. Binnen het multidisciplinaire team werk je samen om tot een behandelplan te komen. Naast het werken binnen een team, zal je ook veel zelfstandig werkzaam zijn. Als diëtist ben je verantwoordelijk voor de dieetbegeleiding van cliënten. Dit doe je door het geven van voedingsvoorlichting en dieetadvies. De ouderenzorg is divers en dit zorgt ervoor dat je als diëtist te maken krijgt met verschillende voedingsproblemen, zoals ondervoeding, diabetes, maag-darmklachten en overgewicht.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Een afgeronde hbo-opleiding voeding en diëtetiek, eventueel aangevuld met praktische ervaring maar wij staan ook open voor iemand die zijn eerste praktijkervaringen wilt op doen;
 • Je hebt inlevingsvermogen, bent initiatiefrijk, geduldig en oplossingsgericht;
 • Ervaring binnen de geriatrie en/of affiniteit met de ouderenzorg;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • In staat om cliënten te motiveren en te coachen;
 • Geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Waar kun jij op rekenen?

 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een dienstverband tussen de 28-62 uur per week;
 • Salaris conform FWG 50 cao VVT;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
 • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. 

Eerst nog wat vragen? Dan staat Leon Heilkens teammanager PMD, je graag te woord over de functie. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Sonja Wetzels, vakgroep voorzitter diëtetiek.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.