Cicero Zorggroep zoekt een

Diëtist Intramurale Zorg (16-24 uur per week)

Dienstverband

16-24 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Schinveld Geulle Brunssum Voerendaal Brunssum Nuth Hoensbroek Brunssum Brunssum Amstenrade Brunssum Hulsberg Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Ga jij onze cliënten ondersteunen en adviseren op het gebied van voeding en dieet? En ga je ons voedings- en dieetbeleid verder uitdragen? Vind je het leuk om deel uit te maken van de vakgroep diëtetiek en heb je bovendien affiniteit met ouderen? Dan is deze vacature van diëtist (16-24 uur per week) bij Cicero Zorggroep zeker interessant voor je!

Wat ga je doen?

Als diëtist werk je vanuit de vakgroep diëtetiek op een aantal locaties in het werkgebied van Cicero Zorggroep. Met jouw inzicht en kennis van diëtetiek, draag je het voedings- en dieetbeleid voor al onze cliënten op een zorgvuldige manier uit. Je adviseert, motiveert en begeleidt onze cliënten en hun familieleden met voedingsadviezen en dieetbehandelplannen. Maar ook collega's van andere disciplines en andere instanties zijn hiervoor bij jou aan het juiste adres. Naast het adviseren, motiveren en begeleiden zet je ook zaken op papier: je stelt procedures en protocollen op voor de ontwikkeling van het voedingsbeleid volgens de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Ook lever je een actieve bijdrage aan het beleid van onze vakgroep en geef je eventueel scholing aan voedingsassistenten en verpleging. Vooralsnog ligt je focus qua werkgebied bij de intramurale zorg.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: FWG 50 (minimaal € 3.013,60 bruto per maand en maximaal € 4.370,94 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Ontwikkelmogelijkheden tot het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek, bij voorkeur aangevuld met enige ervaring in de ouderenzorg.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met voedings- en diëtetische vraagstukken.
 • Inschrijving bij het kwaliteitsregister paramedici.
 • Je hebt een groot hart voor ouderen.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, bent initiatiefrijk en gedreven in je vak.
 • Je bent flexibel ten aanzien van onze weekplanning en vakantievervanging van collega’s is noodzakelijk.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. In principe kun je op alle locaties van Cicero te werk worden gesteld.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?

Klik op de button ‘Solliciteer direct’ en vul vóór maandag 11 maart 2024 het sollicitatieformulier in! De sollicitatiegesprekken worden gepland op woensdag 21 februari in de ochtend.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.