Koraal zoekt een

Doelgroepspecialist Jongvolwassenen - Op de Bies Landgraaf

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal locatie Op de Bies zoekt voor de behandelgroepen Hereweg 155a een enthousiaste collega die open staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg. Wil jij meedenken en kijk jij verder dan gedrag van cliënten?

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Meer of minder uren is mogelijk in overleg.

Over de functie

Binnen Hereweg 155 A wonen jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblemen. De verstandelijke beperking varieert van ernstig tot matig verstandelijk beperkt waardoor het accent in de begeleiding ligt op het emotioneel ontwikkelingsniveau. Mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking hebben moeite de wereld om zich heen te begrijpen. Zij hebben de mensen uit hun omgeving hard nodig, om de opgedane ervaringen te ordenen en zich veilig te voelen. Ze hebben de ruimte nodig om in een vertrouwde omgeving zichzelf te kunnen zijn.

Je maakt deel uit van een team met deskundige, betrokken collega's die er graag voor je zijn. Samen met je collega's kijk je naar wat de cliënt (en zijn omgeving) nodig heeft, op het gebied van wonen en dagbesteding. Je bent oplettend en durft op zoek te gaan naar de oorzaak van het getoond gedrag.

Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.
  • Salaris: je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45: min €2.381 en max €3.452 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, tijdelijke verhoogde reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Contract: mogelijkheden voor dienstverband voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste collega die open staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg. Je hebt een duidelijke visie op zorg aan mensen met een ernstige verstandelijke beperking en omgaan met ASS.

Daarnaast....
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Kennis en ervaring en/of affiniteit met autisme is een pré.
  • Je kunt werken in teamverband. Je stelt je meedenkend op en bent kritisch naar jezelf en anderen.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Aron Theelen (teamleider) via ateelen@koraal.nl

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren


Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan je CV en motivatie voor 4 april 2023 a.s. via het sollicitatieformulier.