Meditta Holding BV zoekt een

Dokters- / Triage-assistent ANW met uitzicht op coördinerende functie

Dienstverband

In onderling overleg (minimaal 12 uur)

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Overige

Ben jij een ervaren doktersassistent of triage-assistent en heb jij ambitie om je te ontwikkelen in een coördinerende functie (EVA)? Werk je daarnaast graag binnen de spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team op de Spoedpost Roermond zoeken wij gemotiveerde collega’s.

Jouw werk
Als dokters- / triage-assistent zorg je ervoor dat de patiënt na telefonisch contact zo adequaat en spoedig mogelijk wordt voorzien van de benodigde (medische) zorg. Daarnaast assisteer je de dienstdoende huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden. Ook zorg je voor een tijdige en volledige registratie van de patiëntgegevens in het elektronisch patiëntendossier.

Wat breng jij mee?
• Een afgeronde opleiding tot doktersassistent en/of triagist (minimaal niveau 4);
• Kennis en ervaring met een patiëntenregistratiesysteem;
• Een probleemoplossend vermogen en voldoende besluitvaardigheid;
• Bij voorkeur 3 jaar ervaring in een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of spoedpost;
• Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?
Uren in onderling overleg. Het betreft een dienstverband voor minimaal 12 uur per week. Werkzaamheden worden in een wisselend rooster, uitgeoefend in de avond, nacht, weekend en op feestdagen. Het betreft in eerste instantie een halfjaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. We bieden een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 6% en een groot aanbod van online trainingen.

Tenslotte bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar de functie Eerste Verantwoordelijke Assistent (EVA).

Ben je nog niet in het bezit van het diploma triagist? Dan wordt jij intern opgeleid. De duur van de opleiding bedraagt maximaal 2 jaar en is ten behoeve van de uitoefening van de functie verplicht.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV vóór 1 september 2019 naar vacatures@meditta.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen 046 – 426 23 22.