Meditta Holding BV zoekt een

Doktersassistent ANW/ Triage-assistent

Dienstverband

12

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Ben jij een zelfstandige, nauwkeurige, proactieve, empathische en patiëntvriendelijke doktersassistent of triage-assistent en werk je graag binnen de spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van onze teams op de Spoedpost Roermond en Spoedpost Westelijke
Mijnstreek zoeken wij gemotiveerde collega’s.

Functieomschrijving

Als doktersassistent/ triage-assistent zorg je ervoor dat de patiënt na telefonisch contact zo adequaat en spoedig mogelijk wordt voorzien van de benodigde (medische) zorg. Daarnaast assisteer je de dienstdoende huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden. Ook zorg je voor een tijdige - en volledige registratie van de patiëntgegevens in het elektronisch patiëntendossier.

Wij vragen

  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistent en/of triagist;
  • Kennis en ervaring met een patiëntenregistratiesysteem;
  • Een probleemoplossend vermogen en voldoende besluitvaardigheid;
  • Bij voorkeur 2 jaar ervaring in een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of spoedpost;
  • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dienstverband

Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 12 uur per week. Werkzaamheden worden in een wisselend rooster, uitgeoefend in de avond, nacht, weekend en op feestdagen. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Ben je nog niet in het bezit van het diploma triagist? Dan wordt jij intern opgeleid. De duur van de opleiding bedraagt maximaal 2 jaar en is ten behoeve van de uitoefening van de functie verplicht.

Werktijden

Werktijden worden in overleg besproken.

Salaris

We bieden een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 6% en een groot aanbod van online trainingen.

Aanvullende informatie

 

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV naar vacatures@meditta.nl. Geef hierbij aan naar welke regio je voorkeur uitgaat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de
afdeling P&O en opleidingen, 046 – 426 23 22.