Meditta Holding BV zoekt een

Doktersassistent ANW / Triage-assistent Roermond

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Ben jij een zelfstandige, nauwkeurige, proactieve, empathische en patiëntvriendelijke doktersassistent of triage-assistent en werk je graag binnen de spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team op de Spoedpost Roermond zoeken wij gemotiveerde collega’s.

Jouw werk

Je zorgt ervoor dat de patiënt na telefonisch contact zo adequaat en spoedig mogelijk wordt voorzien van de benodigde (medische) zorg. Daarnaast assisteer je de dienstdoende huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden. Ook zorg je voor een tijdige en volledige registratie van de patiëntgegevens in het elektronisch patiëntendossier.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistent en/of triagist (minimaal niveau 4);
  • Kennis en ervaring met een patiëntenregistratiesysteem;
  • Een probleemoplossend vermogen, stressbestendig en voldoende besluitvaardigheid;
  • Bij voorkeur 3 jaar ervaring in een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of spoedpost;
  • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Wat kun je van ons verwachten?

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor 20 uur per week t.b.v. zwangerschapsvervanging. Vaste uren zijn bespreekbaar.

Werkzaamheden worden in een wisselend rooster uitgeoefend in de avond, nacht, weekend en op feestdagen. Het betreft in eerste instantie een contract voor 7 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling. We bieden een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een groot aanbod van online trainingen.

Ben je nog niet in het bezit van het diploma triagist? Dan wordt jij intern opgeleid. De duur van de opleiding bedraagt maximaal 2 jaar en is ten behoeve van de uitoefening van de functie verplicht.

Interesse?

Mail je motivatiebrief en CV vóór 1 oktober 2021 naar vacatures@meditta.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen 046 – 426 23 22.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 6 oktober 2021 in de ochtend.