Dichterbij zoekt een

Doktersassistent(e) voor AVG praktijk in Gennep

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Doktersassistent(e) voor AVG praktijk in Gennep

Wil jij als doktersassistent(e) carrière maken met je hart?

Ben jij enthousiast, professioneel en ben jij in staat medisch-technische handelingen uit te voeren volgens richtlijnen, protocollen en werkafspraken? Reageer dan op deze mooie vacature!

 

 

Wat ga je doen

Dichterbij is op zoek naar een enthousiaste doktersassistent(e) voor 24 uur per week als aanvulling op ons huidige team.

Je werkt intensief samen met de AVG’s, huisartsen van Dichterbij en  6 collega’s doktersassistenten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de AVG praktijk van Dichterbij en verzorgt de medische administratie omtrent cliënten en assisteert de artsen bij praktische verrichtingen.

Het verrichten van medisch technische handelingen is onderdeel van je werk. Je draagt in afstemming met de patiënt en de arts zorg voor optimale zorgverlening door te triëren, te adviseren en handelingen te verrichten in het kader van individuele gezondheidszorg en zorg te dragen voor praktijkvoering. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vakinhoudelijk handelen alsook voor communicatie naar cliënten en collega’s.

 

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt samen met de AVG's (Artsen voor Verstandelijk Gehandicaptenzorg), huisartsen  van Dichterbij en 6 collega's doktersassistenten. Je werkt met de doelgroep 'verstandelijk gehandicapten'.

 

 

Waar ga je dat doen

Je standplaats is op ons kantoor 'de Boskant 'in Gennep.

 

 

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via  https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

* Je hebt een mbo doktersassistent opleiding op niveau 4 en ervaring in het werken in de gehandicaptenzorg is een pré. Ook mensen die over geen of nog maar enkele jaren werkervaring beschikken, nodigen wij van harte uit om te solliciteren

* Je bent in staat telefonische en persoonlijke triage toe te passen, inclusief het bepalen van de urgentie volgens protocollen

*  Je blijft professioneel en ethisch handelen in situaties waar tijdsdruk en urgentie om keuzes vragen

* Je geeft advies op basis van richtlijnen, protocollen en werkafspraken en bent in staat deze te interpreteren en toe te passen

* Je bent in staat medisch-technische handelingen uit te voeren volgens richtlijnen, protocollen en werkafspraken

* Je assisteert de arts bij onderzoek en medische verrichtingen

* Je richt de werk- en wachtruimte adequaat in en onderhoudt deze

* Je verzorgt de administratie; onder andere agendabeheer artsen, planning spreekuren en visites

* Je zorgt voor je professionele ontwikkeling en handelt hier ook naar

* Je hebt hart voor je cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete oplossingen

* Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden

* Je bent zelfstandig, maar functioneert ook prima in een team; je werkt graag en goed samen met cliënten, hun verwanten, collega’s, de lokale omgeving en lokale partners

 

 

Dit krijg je ervoor terug

* Zinvol en boeiend samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s

* De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team

* Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken

* Je werkt samen in een team van 6 assistenten, verdeeld over de drie AVG praktijken: AVG praktijk Oostrum , Gennep en Velp; Jouw standplaats wordt de AVG praktijk in Gennep

* Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek

* Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag

* Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid

 

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze AVG praktijk in Gennep via telefoonnummer 088-7540500.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via telefoonnummer 088-7540060.

 

Solliciteren kan via de website van Dichterbij, waar je het sollicitatieformulier invult, voorzien van cv en motivatiebrief. De link waarmee je rechtstreeks bij de vacature komt, is de volgende:

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/doktersassistente-voor-avg-praktijk-in-gennep