Meditta Holding BV zoekt een

Doktersassistente ANW / Triage-assistent Westelijke Mijnstreek

Dienstverband

Minimaal 12 tot 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard-Geleen

Werkvelden

Overige

Doktersassistent ANW / Triage-assistent

Ben jij een zelfstandige, nauwkeurige, proactieve, empathische en patiëntvriendelijke doktersassistente of triage-assistent en werk je graag binnen de spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team op de Spoedpost Westelijke Mijnstreek te Sittard-Geleen zoeken wij een gemotiveerde collega. 

Jouw werk
Je zorgt ervoor dat de patiënt na telefonisch contact zo adequaat en spoedig mogelijk wordt voorzien van de benodigde (medische) zorg. Daarnaast assisteer je de dienstdoende huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden. Ook zorg je voor een tijdige en volledige registratie van de patiëntgegevens in het elektronisch patiëntendossier.

Wat breng jij mee?
• Een afgeronde opleiding tot doktersassistent en/of triagist (minimaal niveau 4);
• Kennis en ervaring met een patiëntenregistratiesysteem;
• Een probleemoplossend vermogen en voldoende besluitvaardigheid;
• Bij voorkeur ervaring in een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of spoedpost;
• Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?
Het betreft een dienstverband voor minimaal 12 tot 24 uur per week. Werkzaamheden worden in een wisselend rooster, uitgeoefend in de avond, nacht, weekend en op feestdagen. Het betreft in eerste instantie een halfjaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. We bieden een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 6% en een groot aanbod van online trainingen.

Ben je nog niet in het bezit van het diploma triagist? Dan wordt jij intern opgeleid. De duur van de opleiding bedraagt maximaal 2 jaar en is ten behoeve van de uitoefening van de functie verplicht.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV vóór 12 mei 2021 naar vacatures@meditta.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen, 046-4262322.