Maastricht UMC+ zoekt een

Doktersassistente Polikliniek Chirurgie

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je draagt zorg voor een goede doorstroom van het poliklinisch spreekuur en bent verantwoordelijk voor de bijbehorende administratieve werkzaamheden. Denk hierbij o.a. aan het maken van afspraken, verwerken van patiëntgegevens en het beantwoorden van telefonische vragen. Ook zal je de dokter of de verpleegkundig specialist ondersteunen bij handelingen zoals kleine wondzorg.

Wat vragen wij van jou?
Als collega ben je proactief, positief kritisch, accuraat en oplossingsgericht. Je denkt in mogelijkheden, maar vooral ook aan de patiënt!
Je beschikt over:
  • een MBO werk- en denkniveau;
  • een afgeronde opleiding MBO doktersassistente;
  • kennis van medische terminologie, ziektebeelden/behandeling op vakgebied van chirurgie;
  • kennis van SAP is een pré;
  • kunt zelfstandig werken, hebt een flexibele instelling en staat open voor innovatie.
Met jouw expertise weet je patiënten vriendelijk te woord te staan en de juiste zorg te bieden. Je kunt uitstekend werken in een hectische en dynamische omgeving. Je werkt graag in een team.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Polikliniek Chirurgie is onderdeel van het oncologie centrum. Ons team bestaat uit een aantal doktersassistenten en administratief medewerkers. Samen met de chirurgen en specialistisch verpleegkundige staan we voor de dagelijkse uitdaging om onze patiënten gastvrij, snel en op een professionele manier te helpen.
Omdat de chirurgie uit veel deelspecialismen zoals traumatologie, gastro-enterologie, kinderchirurgie, HPB- en algemene chirurgie bestaat komen hier patiënten met veel uiteenlopende ziektebeelden.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 6 maanden voor gemiddeld 20 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.041,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 5M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.