Maastro zoekt een

Doktersassistent (24 - 36 uur / week)

Dienstverband

24 - 36 uur (naar keuze)

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Universitair Medische Centra, Ziekenhuizen, Overige

In deze functie werk je, in een team van 15 doktersassistenten, ter ondersteuning van onze radiotherapeut-oncologen en physician assistants. De werkzaamheden in deze functie zijn gevarieerd: je hebt een grote rol in de voorlichting aan de patiënten over de behandeling, je voert zelfstandig een spreekuur en daarnaast voer je medisch-technische handelingen bij de patiënt uit (zoals uroflow onderzoeken, wondzorg, het afnemen van cognitieve testen, bloedprikken, ECG’s). Verder sta je patiënten te woord aan de balie van de polikliniek en ondersteun je hier de radiotherapeut-oncologen en physician assistants. Ook administratieve taken vormen een aanzienlijk deel van het takenpakket, waaronder de voorbereiding van diverse interne en externe spreekuren en MDO's en het voorbereiden van gegevensverzameling voor onderzoek en verbetering van zorg (PROMS). Ook kun je deelnemen aan projecten, waarbij je de doktersassistentes in het project vertegenwoordigt. 

Werklocatie: De werkzaamheden vinden zowel op onze hoofdlocatie in Maastricht plaats alsook (incidenteel) op onze locatie in Venlo (bij het Viecuri ziekenhuis). De inzet in Maastricht of Venlo kan wekelijks wisselen en is dus afhankelijk van het rooster.

We zoeken een zelfstandige, gediplomeerde (MBO-4) doktersassistent of verpleegkundige. Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief sterk en hebt affiniteit met oncologische patiënten. Je vindt uitstekend je weg in de diverse digitale systemen en het elektronisch patiëntendossier.

Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan op een polikliniek en heb je ervaring met bloedprikken, maar ook als je pas afgestudeerd bent, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende baan bij een dynamische organisatie die het patiëntbelang en innovatie hoog in het vaandel heeft staan;
  • Een dienstverband voor 24- 36 uur per week (aantal uren naar keuze van de kandidaat) op basis van de CAO Ziekenhuizen, in eerste instantie voor één jaar, met intentie tot een vast dienstverband;
  • Een salaris van minimaal € 2.134,- en maximaal € 3.160,- bruto/maand op fulltime basis (FWG 40), afhankelijk van relevante werkervaring;
  • Geen avond- of weekendwerk;
  • Werkdagen: in overleg te bepalen;
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Meer informatie over de vacature?
Neem gerust contact op met Césarine Pasmans, teamleider ondersteuning, via telefoonnummer 088 – 44 55 600.

Over Maastro: Maastro is een nationaal en internationaal gerenommeerd instituut dat de bestraling (radiotherapie) van oncologische patiënten voor de provincie Limburg verzorgt, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. We leggen de verbinding tussen patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en doen dat met circa 350 medewerkers.

Sinds januari 2019 behandelen we in ons nieuwe protonentherapiecentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.

Solliciteren? Je motivatiebrief en CV kun je voor 27 maart 2023 uploaden in het sollicitatieformulier op onze website: www.maastro.nl (onder: jobs & academy).

Een meeloopmoment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure (2e ronde).