Maastricht UMC+ zoekt een

Duaal student Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB-er)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar leerlingen die de duale opleiding tot Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB-er) willen volgen!

Als leerling laborant rouleer je over onderdelen van de afdeling Beeldvorming binnen de RVE Beeldvorming & Laboratoria, die nodig zijn om je basisvaardigheden op peil te houden. Wij zijn geïnteresseerd in mensen die bewust kiezen voor het duaal leertraject voor de functie MBB-er.

Opleidingsinformatie:
Deze 4 jarige competentiegerichte HBO opleiding wordt gevolgd in het Maastricht UMC+ en via de MBRT aan de Fontys hogescholen in Eindhoven en start in het nieuwe schooljaar van 2021/2022(begin september). Het is een opleiding waarbij je wordt opgeleid voor een breed werkveld op het gebied van medische beeldvorming en behandeling. Naast het werkveld Beeldvorming, wordt je theoretisch ook opgeleid voor Radiotherapie en Echografie. Daarnaast zal er wekelijks interactie zijn tussen de leerlingen van verschillende leerjaren en de leerlingen van de radiotherapie van Maastro.
Je bent voor de duur van de studie gecontracteerd aan het Maastricht UMC+ Het is dus studeren en werken tegelijk! Je opleiding wordt volledig vergoed door het Maastricht UMC+ . Na een beroepsvoorbereidende periode van 5 maanden op school begin je ook in de praktijk en ontvang je dus ook salaris. Na afronding van de opleiding en goed functioneren, kan een dienstverband in het Maastricht UMC+ bij vacatureruimte tot de mogelijkheden behoren.

Wat vragen wij van jou?
Onze minimale toelatingseisen voor deze opleiding zijn HAVO/VWO waarbij Wiskunde B en Natuurkunde een vereist vak is. Verder is een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift vereist.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De Eenheid Beeldvorming van het Maastricht UMC+ verzorgt het beeldvormend onderzoek binnen het Mumc+. De afdeling is volledig gedigitaliseerd. Naast alle gebruikelijke onderzoeken wordt gebruik gemaakt van MRI, CT, Echografie en Digitale Mammografie, Conventioneel röntgenonderzoek, Angiografie & Interventie, PET-CT, PET MRI, SPECT-CT en een eigen GMP-z gecertificeerd HOT-Lab voor Nucleaire Geneeskunde. Daarnaast is de afdeling ingedeeld in zeven resultaat verantwoordelijke teams (RVT’s zoals boven beschreven en Administratie). Bij de samenstelling van deze teams is gelijkheid als uitgangspunt genomen.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Tijdens de beroepsvoorbereidende periode zult u een vergoeding ontvangen conform de zakgeldregeling, vervolgens zal inschaling plaatsvinden conform leerlingensalaris, bijlage D van de CAO umc

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Na een eerste selectie volgen in maart 2021 sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten.