SJG Weert zoekt een

Echoscopist

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert Vrouw-Moeder-Kind Centrum

De afdeling

In het Vrouw-Moeder-Kind (VMK)-centrum werken de specialismen kindergeneeskunde, verloskunde en gynaecologie nauw samen.
Het VMK-centrum is een centrum met speciale kraamsuites, bestaande uit de voormalige kraam- en kinderafdeling.

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.

 

 

Echoscopist / 24 uur

Ben jij de gemotiveerde en communicatieve collega die wij zoeken?

De functie

Je verricht en beoordeelt zelfstandig obstetrisch echoscopisch onderzoek. Hiertoe behoort het verrichten van termijnecho's, het uitvoeren van structureel echoscopisch onderzoek, het verrichten van pretecho's, het maken van groei-echo's en dopplermetingen. Bij voorkeur kun je ook gynaecologische echo's uitvoeren. Het uitvoeren van de hierbij behorende administratieve werkzaamheden behoort eveneens tot jouw taak. 

Wat vragen we?

  • Je beschikt over een diploma echoscopie voor obstetrie en gynaecologie. Je bent in het bezit van een certificaat SEO.
  • Je bent zelfstandig ingesteld, je hebt voldoende tact en bent hulpvaardig met de nodige overtuigingskracht.
  • Het contact met patiënten maakt sociale vaardigheden als tact en hulpvaardigheid noodzakelijk.
  • Bereidheid om in de avonduren te werken.
  • Beschikbaarheid zo spoedig mogelijk.

Wat bieden we?

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar voor 24 uur per week. Salariëring is overeenkomstig het FWG 3.0-systeem en is afhankelijk van opleiding en ervaring. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De gesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient met te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
01-06-2023

Contactpersonen:
Meream Bazairi - Karidi, zorgmanager VMKc
tel.: +31 495-572123