Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Echoscopist (8-28 uur)

Dienstverband

8 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
“Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een nieuwe echoscopiste!”

De functie
Als echoscopiste voer je zelfstandig echoscopisch onderzoek uit bij zwangere vrouwen. Het gaat hierbij onder andere om termijnecho's, biometrie, dopplers, structureel echoscopisch onderzoek (ETSEO of TTSSEO), counseling betreffende de NIPT en SEO. Daarnaast verricht je gynaecologische echo's, daarbij begeleid je en informeer je onze patiënt tijdens het onderzoek. Je analyseert en interpreteert de verkregen beelden tijdens de uitvoering van het onderzoek en draagt zorg voor de verslaglegging richting huisarts, verloskundige en/of gynaecoloog.

Jouw nieuwe werkplek
Op MKC-Kind wordt medische en verpleegkundige zorg geboden aan neonaten vanaf 32 weken, en aan kinderen van 0 tot 18 jaar van alle specialismen die in ons ziekenhuis aanwezig zijn inclusief geïsoleerde verpleging en dagbehandeling. MKC-Kind bestaat uit een neonatologie-unit met een couveusezaal, 3 couveusesuites en een tweelingcouveusesuite. De kinder-unit bestaat uit 2 vierpersoonskamers voor dagbehandeling, 10 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers. Onze medewerkers werken flexibel op beide units. Er wordt gewerkt volgens het model van patiënttoewijzing waarbij herkenbaarheid, eigenheid en het persoonlijk karakter van de geboden zorg naar het kind en zijn ouders/verzorgers centraal staat. Het werken op de kinderafdeling is dynamisch. Een dienst kan namelijk rustig beginnen, maar hectisch eindigen en omgekeerd. De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden.

Wat vragen wij van jou
  • Je beschikt over een Hbo-diploma echoscopie in de Gynaecologie en Obstetrie;
  • Je bent gecertificeerd voor het verrichten van SEO;
  • Ervaring met het werken met computers en de meest voorkomende computer programma's (bijv. Word/Excel, HIX);
  • Een collegiale, zelfstandige, stressbestendige en nauwkeurige houding.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €3.115 en €4.391 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Parttime functie voor 8 tot 28 uur per week;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Tanja Nikolic, teamleider, telefoonnummer 06-46206238. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de functie eisenvoldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.