Koraal zoekt een

Een paar extra handen op de groep - locatie Kerkrade

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze woning met ouder wordende cliënten zijn we op zoek naar een paar extra handen voor op de groep.

Functie

Voor onze woongroep (ouder wordende cliënten / senioren met verstandelijke beperking ) wordt een enthousiaste vrijwilliger gezocht die het leuk vinden om activiteiten te ondernemen met de groep of met enkele cliënten. Daarmee kunnen we ze net dat stukje extra aandacht geven. Denk hierbij aan wandelen, fietsen, knutselen, bakken of spelletjes doen. Je kunt ook assisteren bij groepsuitjes. In overleg is van alles mogelijk.

Wie zoeken wij?

Iemand die enthousiast, geduldig, duidelijk en consequent is. Je kunt structuur bieden en anderen motiveren.

Werktijden

In overleg. Bij voorkeur wekelijks op woensdag, zaterdag of zondag.

Over de locatie

De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers): 045 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.