Parc Imstenrade zoekt een

Een vrijwilliger ter ondersteuning kleinschalig groepswonen

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zoeken we?

Een vrijwilliger ter ondersteuning kleinschalig groepswonen.

Wat gaat u doen?

Kleinschalig Groepswonen PG is een afdeling waar veertien bewoners met dementie samenwonen. Ieder heeft een eigen woon-/slaapkamer, er is een gemeenschappelijke huiskamer en een groot dakterras. Je bent persoonlijk betrokken bij de bewoners, maakt een praatje, een wandeling, speelt een spel. Je ondersteunt de gastvrouw o.a. rondom de maaltijden en waar mogelijk ook de activiteitenbegeleidster. Het duwen van een rolstoel is voor jou geen probleem.

Wie bent u?

  • U heeft affiniteit met onze doelgroep en met dementie.
  • U bent mobiel en spreekt goed Nederlands.
  • U werk graag samen, bent vriendelijk en sociaal.
  • U bent creatief en bent in staat dit in te zetten als meerwaarde in de groep.
  • U maakt graag een praatje en brengt gezelligheid.

Wat bieden wij u?

  • Een gezellige werkplek.
  • Scholing omtrent oa dementie.
  • Goede begeleiding op locatie.
  • Reiskostenvergoeding en een goede verzekering.
  • Zéér goed attentieregeling.

We zoeken vrijwilligers voor diverse werkdagen en voor het weekend. Dagdelen en werktijden in overleg met het team. U loopt eerst mee met een gastvrouw en er is begeleiding vanuit het team.

Vrijwilligerswerk bij Parc Imstenrade.

Parc Imstenrade, een prachtige plek waar onze vrijwilligers op hun eigen tempo en voorwaarden een bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners. U zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Vitalis Parc Imstenrade is leuk en geeft voldoening. U legt nieuwe contacten en het biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met ouderen waarmee u heel zinvol en dankbaar een gezellige tijd doorbrengt. Ook stellen wij onze vrijwilligers instaat zich verder te ontwikkelen via onze Vitalis Academy.

Kopje koffie?

Heeft u belangstelling in deze of in één van onze andere vrijwilligersvacatures of u zoekt meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Dave Otten per e-mail via d.otten@vitalisgroep.nl  of per telefoon op 0657330398.

We nodigen u dan graag uit voor een kop koffie in onze residentie en gaan met u op zoek naar het vrijwilligerswerk waarin uw kwaliteiten en voorkeuren het best tot hun recht komen.

Wij bieden aan, u beslist.

Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.