Zuyderland zoekt een

Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (Verzorgende IG) kleinschalig wonen (PG) in Geleen

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben je op dit moment werkzaam als Eerst Verantwoordelijk contactverzorgende en op zoek naar een nieuwe werkplek binnen een kleinschalige PG-setting? Of ben je gediplomeerd verzorgende IG en wil je graag de kans krijgen om je verder te ontwikkelen tot Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (EVC)? Lees dan snel onze vacature en reageer!

We verwelkomen je graag binnen het gezellige team van onze kleinschalige PG-woningen in het moderne en vernieuwende Parc Glana in Geleen. Binnen ons team wordt geluisterd naar jouw ideeën en inbreng en zorgen we samen voor een veilig en warm thuis voor onze bewoners.

Als je het prettig vindt om eerst kennis te maken of een paar uur wilt meelopen binnen onze afdeling is dat uiteraard mogelijk, de koffie staat al klaar!

Waar kom je te werken

In onze kleinschalige woningen verblijven per woning 14 bewoners met een psychogeriatrische aandoening en staat huiselijkheid en een fijne woonsfeer centraal. Elke bewoner heeft een eigen badkamer, slaap- en woongedeelte en maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken en het sanitair, net als thuis. We stimuleren onze bewoners om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Alle activiteiten en zorg sluiten dan ook aan hun individuele interesses en dagelijks ritme. Vanuit deze visie worden ook alle maaltijden dagelijks vanuit de woonvorm zelf bereid door het verzorgend personeel en kunnen bewoners zich vrij bewegen binnen de woonvorm en het omringende park.

Onze zorgmedewerkers worden regelmatig geschoold om hun kennis en vaardigheden te verbeteren en beter aan te sluiten op de individuele zorgbehoeften van de cliënt. Hierdoor kun jij als verzorgende IG jezelf verder ontwikkelen en de beste zorg verlenen.

Jouw nieuwe baan

Binnen ons hechte team van zorgcollega’s heb jij als verzorgende IG of Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (EVC) een belangrijke regiefunctie. Elke dag word je uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te bieden en een gezellige en huiselijke sfeer te creëren. Je vervult deze rol door dagelijkse zorg te verlenen aan onze bewoners en bij te dragen aan hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Hierbij staan hun individuele wensen en behoeftes altijd centraal. Je volgt de zorgleefplannen en hebt veelvuldig contact en overleg met collega’s vanuit verschillende disciplines, zoals artsen en psychologen. Indien nodig neem je de juiste acties.

Je werkt vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, verbeterpunten en feedback. Als teamlid en individu ben je in staat om te improviseren, bewaak je je eigen grenzen en draag je positief bij aan het behalen van de (team)resultaten.

Als EVC-er ben je naast bovengenoemde taken ook het eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun families/vertegenwoordigers, disciplines, diensten en andere betrokkenen bij het zorg- en dienstverleningsproces. Je coördineert de zorg rondom deze bewoners.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal het diploma Verzorgende IG (óf MDGO-VP) niveau 3 of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Indien je daarnaast ook een aanvullend diploma/certificaat hebt als contactverzorgende, of bereid bent deze scholing te volgen, kun je aan de slag als EVC;
 • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid, en draagt hier met jouw enthousiasme en persoonlijkheid positief aan bij;
 • Je bent ondernemend en bent in staat om mogelijkheden en kansen te herkennen en initiatieven te nemen om verbeteringen aan te brengen in het belang van de bewoner;
 • Je bent stressbestendig en weet rustig te blijven in snel veranderende situaties;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en hebt de wens om je verder te ontwikkelen in je vak. Daarnaast ben je flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. Naast het contact met cliënten heb je regelmatig contact met familieleden en mantelzorgers.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Een contract voor 32 uur per week (andere uren in overleg) waarbij je voornamelijk wordt ingezet in vroege diensten, maar ook af en toe tijdens avond- en nachtdiensten;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Een bruto maandsalaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 35 als Verzorgende IG (minimaal €2.279,- bruto per maand en maximaal €3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) en in FWG40 als EVC (minimaal €2.391,- bruto per maand en maximaal €3.484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsverzekering met korting op allerlei leuke uitjes, vakanties en interessante workshops en cursussen.

Interesse?

Voor informatie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met Joëlla Pernot, unitmanager, via whatsapp of telefoon op 06- 33046606

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd (kosten worden door Zuyderland vergoed).

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.