Vivantes zoekt een

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?
 • Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van twee maanden) als je minimaal in bezit bent van een verzorgende IG-diploma.
 • Het aantal contracturen is bespreekbaar en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan.
 • Je ontvangt als EVV’er een salaris in FWG 40 (maximaal €3.502,58 bruto per maand) bij een fulltime dienstverband conform de actuele cao VVT.
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen.
 • We bieden een eindejaarsuitkering en vakantiegeld over je brutoloon.
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Wat doe jij als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV’er)?
Je kent de bewoners van jouw team en locatie. Je hebt oog voor hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het totaalpakket van zorg- en dienstverlening aan de cliënt en zijn omgeving met als resultaat maximaal haalbare tevredenheid van cliënten. Je bekleedt een spilfunctie tussen alle ambachten en fungeert als aanspreekpunt voor de cliënt en zijn omgeving.

Klant gedreven, authentiek en leervermogen is wat wij zoeken in onze medewerkers. Om optimaal te kunnen groeien in de kwaliteit van onze zorg voor cliënten én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt!

Takenpakket
 • Het coördineren, toezien en uitvoeren van de juiste uitvoering van het zorgplan.
 • Het coördineren, inspireren, coachen en aanspreken van zorg- en dienstverleners, mantelzorg en vrijwilligers.
 • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Contactpersoon Vivantes
Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Kaj Zurek, Recruiter. Dit kan via k.zurek@vivantes.nl.

Meer weten?
Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren.

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een verzorgende IG.
 • Betrokken en professioneel.
 • Durf en veerkracht om mee te bouwen.
 • Je bent flexibel en hebt sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten, hun naasten en collega’s.
 • Je bent een initiatiefrijk persoon en lost problemen zelfstandig op.
 • Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.

Ouder worden doe je samen!
Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden
Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.