Zuyderland zoekt een

Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende verzorgingshuisafdeling Zorgcentrum de Egthe in Echt Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

20-36 uur per week (uren in overleg bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor onze verzorgingshuisafdeling Gebrookerhaof binnen zorgcentrum De Egthe in Echt zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG-er die toe is aan een volgende stap en de uitdaging als Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (EVC) wil aangaan. Op deze afdelingen wonen in totaal 43 bewoners en wordt kleinschalig gewerkt en gedacht.

Wil jij naast de taken als Verzorgende IG het eerste aanspreekpunt zijn voor bewoners, families/mantelzorgers, diensten en overige betrokkenen bij het zorg- en dienstverleningsproces en de zorg coördineren? Dan is dit een mooie vervolgstap in je carrière!

Wat ga je doen?

 • Samen met een groot team van collega’s dat opgesplitst is over 3 subteams zorg je dagelijks voor een prettige en veilige leef- en woonomgeving van onze bewoners waarbij hun wensen en behoeften centraal staan. Het welbevinden/welzijn van onze bewoners dragen wij hoog in het vaandel
 • Je begeleidt de intake van nieuwe bewoners, inventariseert en bespreekt de zorgbehoefte, wensen en lichamelijke mogelijkheden/beperkingen en gewenste leefstijl met bewoners en hun familie of mantelzorgers.
 • Je coördineert de integrale procesgang van de zorg- en dienstverlening rond de toegewezen bewoners, conform de zorgleefplannen. Je organiseert evaluaties van de zorgleefplannen in multidisciplinair verband en doet eventueel voorstellen voor bijstelling daarvan en borgt de uitvoering.
 • Je komt terecht in dynamisch team dat nog volop in ontwikkeling is, waar graag open wordt gecommuniceerd en waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en groei.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VIG (niveau 3). Daarnaast ben je bereid om scholing tot Contactverzorgende te volgen of heb je deze al succesvol afgerond.
 • Je bent communicatief sterk, geduldig en een doorzetter. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent ondernemend en denkt in mogelijkheden.
 • Je vindt het een uitdaging om elke dag het beste uit jezelf te halen en bent in staat om anderen te prikkelen om dat ook te doen.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met bewoners met een niet-aangeboren hersenletsel en/of gedragsproblematiek en hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur bedraagt 20-36 uur per week (bespreekbaar). Er wordt gewerkt in flexibele diensten.
 • De functie van Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende is ingedeeld in FWG 40 conform CAO Ziekenhuizen (€ 2.134,- € 3.160,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) aangevuld met onregelmatigheidstoeslagen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Interesse?

Ben je enthousiast, heb je lef en wil je een nieuwe impuls aan je carrière geven, solliciteer dan! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geert Jansen, Unitmanager Gebrookerhaof, telefoonnummer 06-83157773. Na een positief kennismakingsgesprek krijg je ook de mogelijkheid om mee te lopen op de afdeling.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.