Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Aanmelding HBO, HBO+ en WO banen- en opleidingenmarkt 12 maart

Om uw vacatures en opleidingsplaatsen voor HBO’ers en WO’ers onder de aandacht te brengen van potentiële nieuwe medewerkers houdt Zorg aan Zet een banen- en opleidingenmarkt op dinsdag 12 maart in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. Zorg aan Zet organiseert deze HBO en WO-markt omdat onze deelnemers vaak aangeven dringend behoefte te hebben aan medewerkers op HBO-niveau en hoger.

Wij nodigen alle 70 deelnemende organisaties van Zorg aan Zet uit om zich hier te presenteren met hun (opleidings)vacatures. Participatie van Zorg aan Zet-deelnemers is gratis. Ook onderwijsinstellingen worden uitgenodigd zich aan te melden.  

Als niet-deelnemer van Zorg aan Zet bent u ook welkom. Hiervoor wordt wel een financiële bijdrage gevraagd van € 150.--  excl. btw.

De banen- en opleidingenmarkt vindt plaats op dinsdagavond 12 maart van 19.00-21.00 uur in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. Dit is in de Week van Zorg en Welzijn.

We starten eind januari met een campagne om deze banenmarkt onder de aandacht te brengen. Hiervoor zetten we onze social media-kanalen in en versturen we een persbericht. Ook wordt ons netwerk in het voortgezet onderwijs geïnformeerd om havo/vwo-schoolverlaters op deze markten te attenderen. 

 

Graag aanmelden vóór dinsdag 22 januari. 

Na sluiting van de aanmeldtermijn ontvangt u meer informatie over de inrichting van de stands en de mogelijke opties.

Naam organisatie: *
Wij zullen...
Wij zullen niet deelnemen omdat...
Naam contactpersoon: *
Functie contactpersoon: *
E-mailadres contactpersoon: *
Telefoonnummer contactpersoon: *
Vermeld hier uw vraag of opmerkingen:
Bent u geen deelnemer van Zorg aan Zet? Vermeld dan hier uw factuurgegevens.
Moeders meisjesnaam (leeg laten):
Insturen