SGL zoekt een

Enthousiaste Ondersteuner wonen facilitair gezocht

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Dit ben jij

Wil jij dromen waarmaken?

Hersenletsel treedt vaak plotseling op, door een ongeval, ziekte of herseninfarct bijvoorbeeld. Het kan iedereen zomaar gebeuren. De gevolgen voor de persoon en zijn of haar naasten zijn groot. Een leven met hersenletsel is totaal anders dan voor het letsel. SGL helpt mensen met hersenletsel met het bepalen en verwezenlijken van nieuwe dromen, wensen en het nemen van eigen regie. Vanaf het moment dat iemand bij SGL binnenstapt hebben we oog voor het letsel, de gevolgen, beperkingen, mogelijkheden en vooral ook voor de mens achter het verhaal.

Ben jij bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen (voor zover mogelijk) dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers. Onze mensen zijn professionals, die experts zijn op hun vakgebied. Wij werken mét mensen vóór mensen. Als je bij ons werkt maak je echt het verschil. Er is veel ruimte voor eigen wensen en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een warme en betrokken sfeer, waar mensen op waarde worden geschat en waar openheid, eerlijkheid en transparantie vanzelfsprekend zijn.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste ondersteuner wonen facilitair voor ons woonbegeleidingscentrum in Geleen. Een voorbeeld van hoe jouw werkdag er uit kan zien: Je werkzaamheden starten vandaag om 12.00 uur. De cliënten zitten aan de lunch en jij gaat aan de slag met het schoonmaken van de appartementen. Iedere cliënt heeft een eigen, ruim en modern appartement dat wekelijks door jou wordt schoongemaakt. Na het schoonmaken bekijk je de voorraad en geef je de bestellingen van volgende week door aan de leverancier. Rond 16.00 uur ga je met de voorbereidingen van de warme maaltijd beginnen. Soms helpen cliënten een handje. Na het eten ruimen we samen op. Om 19.30 uur ga je tevreden naar huis.

Wat verwachten we van jou?
 • Je bent vrolijk, kan goed met mensen omgaan en bent hulpvaardig.
 • Je bent energiek en een aanpakker.
 • Je bent precies in zaken zoals opruimen, schoonmaken en de voedingsadministratie bijhouden.
 • Je zorgt voor de huiselijke sfeer in de woonlocatie.
 • Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je raakt niet in de stress als er iets onverwachts gebeurt. Je blijft rustig en hebt jouw onder controle. Als het nodig is, roep je de hulp in van een zorgmedewerker. Je bent een echte teamplayer.
 • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring. Kennis van de wet- en regelgeving m.b.t. hygiënevoorschriften (waaronder HACCP) is een pré.
Jouw collega's en werkplek

Woonbegeleidingscentrum (wbc) Geleen is gevestigd in de wijk Zuidhof in Geleen op loopafstand van alle voorzieningen. Het is een mooie woonlocatie voor 25 volwassen en jongvolwassen cliënten met hersenletsel. Elke bewoner heeft een eigen appartement met badkamer en kan hiernaast gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer. De appartementen zijn verdeeld over de eerste tot en met de zevende etage van het flatgebouw. Het is een fijne groep bewoners, die ervoor zorgen dat geen dag hetzelfde is. Je gaat werken in een afwisselend team van ongeveer 20 collega's. Er wordt elke dag vers gekookt voor en met onze cliënten. Cliënten krijgen ondersteuning en begeleiding bij hun dagelijkse bezigheden met de focus op het zo zelfstandig mogelijk wonen voor onze cliënten.

Wat kun je van ons verwachten?
 • Je hebt afwisselend werk en kunt zelfstandig je vak uitoefenen.
 • Je krijgt volop kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, passend bij jouw talenten en ambities.
 • Er is veel ruimte voor eigen regie; als individu maar ook als team.
 • Je krijgt leuke collega's en werkt in een informele sfeer.
 • Je krijgt een goed salaris en aantrekkelijke toeslagen.
 • Je profiteert van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met keuzemogelijkheden (om bijvoorbeeld onder gunstige voorwaarden een fiets, pc, tablet of telefoon aan te schaffen) en collectiviteitskortingen bij verzekeringen (ook voor je gezin).
Wat bieden wij?
Je werkt 24 tot 28 uur per week in een onregelmatig werkpatroon in een dynamische omgeving met een team bestaande uit 20 teamleden, die elkaar goed aanvullen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg: FWG 20 (= maximaal € 2.439,- bruto per maand op fulltime basis). Het gaat om een vast dienstverband.

Heb je nog vragen?
Dan kun je bellen met Daisy Mulder, teamleider op telefoonnummer 06-30632617. Wil je meer informatie over missie en visie van SGL? Kijk dan op www.sgl-zorg.nl. Kijk ook eens naar ons filmpje van de locatie op facebook, linked inn en you tube.

De sollicitatietermijn is t/m 10-06-2022