Koraal zoekt een

Enthousiaste vrijwilliger voor een lieve dame van 62 jaar die van uitstapjes/activiteiten houdt - St. Anna

Dienstverband

3 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor een lieve dame van 62 jaar die van uitstapjes/activiteiten houdt.

Ze vindt het bijvoorbeeld heerlijk om mee te gaan op de rolstoelfiets, toeren met de auto of om mee te gaan wandelen. Misschien ergens een kopje koffie drinken of eventueel zwemmen. Deze dame kan duidelijk maken wat ze wel en niet leuk vindt door middel van non-verbale communicatie. Voor grotere afstanden maakt onze bewoonster gebruik van een rolstoel i.v.m. astma.

Wij zouden het fijn vinden wanneer er 1 keer per week met deze dame een activiteit wordt ondernomen. Als vrijwilliger mag zelf aangeven welke dag en dagdeel het beste uitkomen. De voorkeur gaat uit naar iemand die in het bezit is van een eigen auto. Op de woongroep is altijd begeleiding aanwezig waar je met vragen terecht kunt.

Ben jij enthousiast en kun je je plezier halen uit kleine signalen die de cliënt geeft en hier op in spelen? Heb je een beetje ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en non-verbale communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilligerswerk bij St. Anna

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.