Ciro zoekt een

Ergotherapeut

Dienstverband

20-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Overige

 

Wil jij zorg op maat bieden, heb je affiniteit met patiënten met chronisch orgaanfalen en durf je buiten de eigen kaders te denken, bekijk dan onze vacature.

In Ciro zien we de patiënt als specialist van zijn eigen leven. We betrekken patiënten nadrukkelijk bij hun behandeling zodat zij meer regie krijgen. Als ergotherapeut ben je een van onze zorgprofessionals binnen het interdisciplinaire behandelteam. Je werkt als één team samen, voor en mét de patiënt. Behalve behandelcentrum is Ciro ook een kenniscentrum. Door kennis te ontwikkelen, te delen én te blijven innoveren, wil Ciro de beste zorg bieden aan patiënten met een complex chronische longaandoening, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Wat ga je doen?

De ergotherapeut draagt als volgt bij aan de gespecialiseerde behandeling van onze patiënten:

  • Je stelt de ergotherapeutische indicatie en persoonlijke revalidatiedoelen op middels een gesprek (met COPM) tijdens het 2,5 daagse beginassessment.
  • Je draagt bij aan kwaliteit van leven, eigen regie nemen en autonomie door behandelingen die gericht zijn op energieverdeling, energiezuinig werken en optimale ademhaling.
  • Je adviseert de patiënt, zo nodig over hulpmiddelen en/of voorzieningen.
  • Je werkt intensief en laagdrempelig samen met alle collegae in het relatief kleine behandelteam dat bestaat uit verpleegkundigen, paramedici en medisch specialisten.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de discipline ergotherapie en neemt deel aan organisatiebrede projecten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie, aangevuld met bij voorkeur relevante werkervaring. Je werkt zelfstandig, neemt je verantwoordelijkheid en hebt een flexibele werkhouding naar zowel naar patiënten als je collega’s. Van nature ben je nieuwsgierig, ondernemend en je kunt creatief denken. Je herkent jezelf in onze kernwaarden die de basis vormen van onze Ciro-cultuur: kennis en inzicht, durf anders en oog voor detail.

Wat kun je van ons verwachten?

Als ergotherapeut werk je binnen een zelfsturend team van 5 collega’s met een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid naar elkaar. We staan open voor elkaars ideeën en feedback. Als team gaan we graag nieuwe uitdagingen aan, zoals de ontwikkeling van het ergotherapiehuis in het toekomstige beweegatelier.

Ciro is een informele en dynamische organisatie die weinig hiërarchie kent. We zijn een lerende organisatie die dicht bij de patiënt staat om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. We doen ons best ervoor te zorgen dat je je als zorgprofessional kunt blijven ontwikkelen en ambities kunt waarmaken. Onze organisatie ligt in een bosrijke omgeving, waar je tijdens de pauze even heerlijk kunt wandelen. Je auto parkeer je gratis voor de deur.

Een ergotherapeut bij Ciro ontvangt een salaris in FWG 55 (maximaal € 4.391,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week). Wij hanteren de Cao Ziekenhuizen en de (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Bij aanname starten we met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast?

Spreekt de functie je aan, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jozé Wiechert, resultaatverantwoordelijke van het team ergotherapie. Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, stel deze dan aan Marjolijn Thiessen van de afdeling HR. Je kunt hen bereiken via 0475-587 600.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan naar solliciteren@ciro-horn.nl.

Sluitingsdatum: 14 augustus 2022.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 augustus 2022.