Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Ergotherapeut (20-133)

Dienstverband

10 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil jij werken binnen een nieuwe en dynamische omgeving?
Dan ben jij onze nieuwe Ergotherapeut
Vacaturenummer 20-133 10-20 uur per week (in overleg)

Wie ben jij?
Ten behoeve van een tijdelijke uitbreiding van de afdeling revalidatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele collega, die kan omgaan met de zorgvraag van onze revalidanten in de klinische setting (met name afdeling neurologie) en dagbehandeling. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt patiënten zelfstandig op basis van een indicatiestelling en draagt zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan. Klantgericht handelen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een vereiste en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.
Jouw nieuwe werkplek
De afdeling revalidatie van het Laurentius Ziekenhuis is sinds medio 2017 gesitueerd in het Zorghotel/Revalidatie centrum Roermond. Hier zijn alle faciliteiten beschikbaar voor behandelingen op het gebied van revalidatie. Binnen de afdeling zijn naast een tweetal revalidatieartsen, een kinderrevalidatiearts, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten zelfstandig werkzaam. De afdeling wordt ondersteund door een secretariaat en een planbureau.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Ergotherapie;
  • Je hebt ervaring in het vakgebied en bij voorkeur binnen een ziekenhuis
  • Je hebt affiniteit met neurologische patiënten;
  • Je bent in staat om de patiënten te stimuleren en te motiveren, beschikt over empathisch vermogen en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als ergotherapeut. Wij bieden jou een salaris ingeschaald in functiegroep 55 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van 3 maanden. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maarten van de Goor, HRM adviseur, telefoonnummer 06 29319484.

Gesprekken vinden plaats op vrijdag 25 september in de middag.

Tot 22 september 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Siem Simons
siem.simons@lzr.nl