Stichting Pergamijn zoekt een

Ergotherapeut, 30 uur, Echt

Dienstverband

30 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ergotherapeut Echt

30 uur

Duur van 4 maanden

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als ergotherapeut in het Behandel- en expertisecentrum van Pergamijn het team te komen versterken. De ergotherapie is een vakgroep binnen het Behandel- en expertisecentrum Pergamijn die ten behoeve van cliënten van Pergamijn werkzaam is op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg.

Jouw baan

Als professional geef je door middel van analyse, behandeling, begeleiding en advisering invulling en uitvoering aan diverse ergotherapeutische producten als SI, zithouding en participatie, verplaatst worden, ADL/PDL, productiviteit, vrijetijdsbesteding en onvrijwillige zorg en afbouw.

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen!

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.
…. beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een ergotherapeut met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.
…moet derhalve als ergotherapeut goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is.

Jouw achtergrond…
  • Je bent in het bezit van een geldig ergotherapie HBO diploma, een afgeronde Sensorische Informatieverwerking opleiding heeft de voorkeur;
  • Je hebt enkele jaren ervaring én affiniteit met de doelgroepen binnen Pergamijn;
  • Het heeft onze voorkeur dat je geregistreerd staat in het kwaliteitsregister paramedici;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt beschikking over een eigen auto.
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 55; (min. €2.853 max. € 4.211,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
  • Het Gezondheidscentrum in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud ergotherapeut kun je contact opnemen met Anniek Gralla, teamleider. Tel: 06-23486535

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja en Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Anniek en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.