Cicero Zorggroep zoekt een

Ergotherapeut GRZ & EMZ - tijdelijk (Zuid-Limburg, 30 uur per week)

Dienstverband

30 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Brunssum Hoensbroek Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij werkzaam als ergotherapeut en toe aan een nieuwe (tijdelijke) uitdaging? Of ben je net afgestudeerd als ergotherapeut? Beschik je daarnaast over een flexibele instelling en wil jij je kwaliteiten inzetten binnen een gezellig en gedreven team? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut kom je met name te werken binnen de revalidatie-afdelingen van Cicero Zorggroep, die verdeeld zijn over 3 locaties. Binnen deze locaties behandel je cliënten met verschillende diagnosegroepen zoals CVA, orthopedie en cognitieve problematiek. Je levert een bijdrage aan diagnostiek en het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Samen met het multidisciplinair team, de cliënt en zijn mantelzorger werk je aan het optimaliseren van zijn functioneren in het dagelijks leven op meerdere domeinen zoals mobiliteit, zelfmanagement, zelfredzaamheid en systeem/omgeving. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling en je neemt deel aan de verschillende overlegvormen (waaronder werkoverleg binnen de eigen discipline en het multidisciplinaire team). Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline, zowel intern als naar onze verwijzers.

Je streeft er, samen met jouw team, naar de cliënten de ondersteuning geven die nodig is om veilig en zelfstandig naar huis te kunnen gaan met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Doordat jij onze cliënt centraal stelt en elke cliënt voor jou uniek is, kunnen onze cliënten rekenen op jouw persoonlijke zorg, kennis en aandacht.

Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk contract van 15 augustus 2024 tot 31 december 2024.
 • Een aantrekkelijk salaris: functiegroep 55 (minimaal € 3.256,53 bruto per maand en maximaal € 4.906,49 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en zorgverzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie met een registratie in het kwaliteitsregister paramedici (of de bereidheid tot)
 • Je beschikt over sociale vaardigheden bij het uitoefenen van je directe ergotherapeutische werkzaamheden.
 • Je beschikt over het vermogen tot motiveren en stimuleren zodat cliënten leren om te gaan met verschillende weerstanden.
 • Je gaat proactief en vooruitstrevend te werk.
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?
Klik op de knop "Solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier vóór 15 juli 2024 in.

De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 18 juli 2024 (tussen 10.00 en 13.00 uur).

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.