Zorgcentrum La Providence zoekt een

Oproep Ergotherapeut

Dienstverband

oproep

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Grubbenvorst

Werkvelden

Ouderenzorg

Jouw nieuwe uitdaging ligt hier!

 

Ergotherapeut

Oproepkracht

Afdeling Behandelcentrum

 

Ben jij enthousiast, betrokken en deskundig en vind je het vanzelfsprekend dat je er écht bent voor de cliënt? Denk je in kansen en uitdagingen en hecht je veel waarde aan werken met humor en respect voor cliënten en collega’s? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

 

Het behandelcentrum biedt intra- en extramurale behandelingen in Grubbenvorst en omgeving. Intramuraal bieden we deze behandelingen, in multidisciplinair verband, aan ouderen die wonen in onze zorginstelling waarbij we de sociale omgeving van de cliënt nauw betrekken. Extramuraal bieden we eerstelijns behandelingen in ons eigen behandelcentrum, maar ook aan huis.

 

Kernactiviteiten:

Onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten na verwijzing door een behandelende arts of via de directe toegankelijkheid met als doel het functioneren in de leef-, woon- en werksituatie te optimaliseren.

 

Functieprofiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma ergotherapie HBO en in het kwaliteitsregister geregistreerd;
 • Bekendheid met het gebruik van Intramed en ONS is een pre;
 •  Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto;
 • Je hebt een klantvriendelijke, cliënt gerichte instelling en uitstraling;
 • Je bent in staat op een coachende wijze de cliënt te ondersteunen en te begeleiden;
 • Je bent in staat het behandelplan in een multidisciplinaire omgeving mede gestalte te geven;
 • Ervaring in de geriatrische (revalidatie) zorg is een pre.
   
  Arbeidsvoorwaarden
  Je bent bij voorkeur beschikbaar op maandag, dinsdag en/of donderdag en in vakantieperiodes.
   
  Naast een passende salariëring (FWG 55) en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT), bieden wij jou een prettige werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich te ontplooien.


  Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.
  Enthousiast?

Bel voor meer informatie met het Behandelcentrum van La Providence, telefoonnummer 077-3555666 of Ingrid Steegh 077-3555631. Je motivatiebrief en cv kun je tot en met 15 juli 2020 mailen aan PO@laprovidence.nl  of sturen naar La Providence, t.a.v. Afdeling P&O, Ursulinenweide 5, 5971 ED Grubbenvorst.

 

Aanvullende informatie:

Stichting ‘La Providence’ is een modern en zelfstandig zorgcentrum in Grubbenvorst. La Providence biedt cliënten, op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, begeleiding en/of behandeling aan. Hierbij is het creëren van een thuisgevoel heel belangrijk. In de zorg- en dienstverlening van La Providence staan klantgerichtheid, eenvoud, respect, nakomen van afspraken centraal. Bovendien ondersteunt La Providence zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van haar cliënten en verschaft La Providence voorwaarden voor het beleven van een zinvolle levensperiode.

 

 

Kom jij onze teams versterken?

We heten je alvast van harte welkom!