Daelzicht zoekt een

Ergotherapeut (regio Midden-Limburg)

Dienstverband

24 uur, jaarcontract

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij als ergotherapeut affiniteit met de gehandicaptenzorg? Wil jij graag aan de slag in onze behandeldienst samen met onze enthousiaste collega’s? Wil jij iedere werkdag weer aan de slag om het welzijn van onze cliënten te verbeteren? Beschik jij over een diploma HBO Ergotherapie? Lees dan verder!

Voor onze behandeldienst hebben wij de volgende vacature:

Ergotherapeut
24 uur, jaarcontract

Zo ziet jouw baan eruit
Als ergotherapeut binnen Daelzicht probeer je iedere dag weer op een positieve manier bij te dragen aan het welzijn van onze cliënten (mensen met een verstandelijke beperking). Jouw takenpakket bestaat uit het onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden van de zelfstandigheid in de woon- en leefsituatie van onze cliënten met als doel de optimalisering hiervan. Kortom een functie waarin je echt iets kan betekenen in het dagelijks leven van onze cliënten.

In het behandelproces heb je vooral een ondersteunende, adviserende en coachende rol ten aanzien van de cliënt en zijn omgeving. Je neem deel aan interdisciplinaire besprekingen en werkt nauw samen met je collega’s van het paramedisch team. Verder ben je als indiceerder betrokken bij boven budgettaire hulpmiddelen.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie brede behandeldienst. Deze bestaat onder andere uit (GZ)psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, verpleegkundigen en doktersassistenten. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met huisartsen. Binnen Daelzicht werken we met een brede doelgroep; van jong tot oud, somatiek tot psychiatrie en van EMB tot LVB. Samen met collega-ergotherapeuten zul je verantwoordelijk zijn voor de ergotherapeutische hulpvragen binnen Daelzicht.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling volgens de CAO gehandicaptenzorg in FWG 55 tussen € 3281,- en € 4.806,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Ergotherapeut.
  • Een jaarcontract in de functie van ergotherapeut voor 24 uur (startdatum 1 augustus 2024)
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en kundige collega’s om ruggenspraak mee te zoeken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie
  • Je hebt affiniteit en kennis op het gebied van behandeling van mensen met een verstandelijke beperking
  • Ervaring met SI (Sensorische Informatieverwerking) is een pré
  • Je bent in staat om zelfstandig te handelen, verantwoordelijkheid en initiatief te nemen vanuit jouw vakkennis als ergotherapeut, waarbij je ook op organisatorisch vlak je bijdrage wilt leveren.
  • Jouw schriftelijke en mondelinge vaardigheden stellen je in staat om aan zowel cliënten, verwanten, begeleiders en andere collega’s, heldere en duidelijke adviezen te geven.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer, zodat je in regio Midden-Limburg flexibel inzetbaar bent en incidenteel ook naar locaties in Zuid en/of Noord-Limburg kan reizen.
  • Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en kunt dit aantonen.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling?
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Macy Schulpen-Ghijsen (ergotherapeut) via 06 11909692 of macy.ghijsen@daelzicht.nl. Voor vragen rondom de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Alien Ploum (recruiter) via 06-22929025 of alien.ploum@daelzicht.nl

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.