Mondriaan zoekt een

Ergotherapeut, vaktherapeut of social worker tijdens de vakantie bij RVE Therapieën

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de RVE Therapieën zijn wij op zoek naar meerdere vakantievervangers die in het bezit zijn van een diploma Ergotherapie, Vaktherapie of Social work. Gedurende de zomerperiode kun je op verschillende plekken en bij verschillende disciplines ingezet worden, ter vervanging van de vaste medewerkers. Dat kan zijn in Heerlen of Maastricht, voor 20-36 uur p.w. (periode en uren in overleg).

Informatie
Studeer je bijna af of ben je nog niet zo lang geleden afgestudeerd en heb je bij voorkeur stage gelopen in de psychiatrie, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Past deze functie bij jou?
Bij de RVE Therapieën zijn diverse (Vak)therapieën ondergebracht die een aanvullende behandeling bieden aan het ambulante en klinische behandeltraject van de patiënten in zorg bij Mondriaan (zowel bij Ouderen, Kind & Jeugd en Volwassenen).

Je kunt ingezet worden op een of meerdere locaties, in Heerlen als Maastricht. Als vervanger ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het primaire proces met betrekking tot diagnostiek en behandeling binnen diverse doelgroepen zoals EPA, persoonlijkheidsproblematiek, forensische psychiatrie, verslavingsproblematiek, depressie etc. Je geeft zowel individuele als groepsbehandeling en je hebt enige ervaring in groepsdynamica. Ook ben je bekend met methodisch en procesmatig handelen. Ten slotte verricht je alle voorkomende organisatorische en administratieve werkzaamheden.

In de vervangingsperiode worden deze taken in aangepaste vorm uitgevoerd. Natuurlijk kijken wij samen met jou waar je affiniteit, kennis en kunde liggen. Wij zorgen voor een inhoudelijke goede overdracht en begeleiding door de vaste medewerkers. We streven er altijd naar om een korte inwerkperiode te realiseren.

Dit neem je mee
  • Hbo-diploma Social Work, Vaktherapie of Ergotherapie met affiniteit en interesse in de doelgroep;
  • Je hebt kennis van psychopathologie, relevante werkervaring in de psychiatrie is een pré;
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische werkomgeving te functioneren;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, zowel individueel als met een groep;
  • Je maakt je nieuwe informatie snel eigen en weet de juiste keuzes en besluiten te maken in verschillende situaties.

Wat wij bieden
We bieden je een tijdelijk dienstverband gedurende de zomermaanden, waarbij je gevarieerd en zinvol werk verricht in een professionele en dynamische werkomgeving waarin je met een eigen caseload aan de slag gaat terwijl je samenwerkt met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt minimaal €2.527,-- en maximaal €3.981,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 50 - CAO GGZ, kernfunctie agogisch werkende 1) of minimaal €2.866,-- en maximaal €4.468,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 55 - CAO GGZ, kernfunctie vaktherapeut GGZ). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen Saskia Hajji, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-53691446.

Solliciteren kan tot 1 juli 2023.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.