Zuyderland zoekt een

Ergotherapeuten ouderenzorg (tijdelijk)

Dienstverband

18-32

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut bij Zuyderland Zorgcentra lever jij een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten door behandelingen te geven gericht op comfort en zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Door goed te luisteren naar de behoefte van je cliënt en/of in samenspraak met familie/mantelzorgers weet je goed in te schatten wat er nodig is om vooruitgang te boeken. De ergotherapeutische behandeling maakt deel uit van het individueel zorgplan van de cliënt. Dit plan wordt opgesteld en gemonitord door een multidisciplinair team, bestaande uit onder andere fysiotherapeuten, artsen, psychologen en vak therapeuten.

Als ergotherapeut ben jij verantwoordelijk voor onderzoek, advies, behandeling en begeleiding van onze cliënten. Je zorgt voor het optimaliseren van het functioneren in de eigen leefsituatie. Je werkt daarbij volgens de nieuwste inzichten in je vak. Geen dag is hetzelfde, al heb je een planning kan het zijn dat door ad hoc vragen beroep op je flexibiliteit wordt gedaan. Er is dus voldoende diversiteit in je functie!


Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma ergotherapie en staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als ergotherapeut in de ouderen- en/of verpleeghuiszorg;
 • Een enthousiaste collega die teamgericht is maar ook prima zelfstandig kan en wil werken;
 • Jij bent positief ingesteld, creatief en denkt in oplossingen;
 • In het bezit zijn van een rijbewijs en auto.

 Wat bieden wij? 

 • Een tijdelijk dienstverband wegens zwangerschapsvervanging:
  1. 11-07-2022 tot en met 03-03-2023.
  2. 03-10-2022 tot en met 03-02-2023.
 • De arbeidsduur bedraagt:
  1. Gemiddeld 18 uur per week.
  2. Gemiddeld 32 uur per week
 • Het salaris ligt op basis van CAO Ziekenhuizen in FWG 55 (minimaal €3.115,- bruto per maand en maximaal €4.391,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, inclusief een aantrekkelijke vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Grijp jij deze kans om onze creatieve en enthousiaste afdeling te komen versterken? Reageer dan direct! Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij de heer Henry Dols, unitmanager behandeldienst, via telefoonnummer 06-23251363.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 27 (week van 04-07-2022).

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.