Sevagram zoekt een

Ervaar het werken én de sfeer op onze locatie Campagne - Maastricht! Meld je dan aan voor een meeloopdag of gewoon een kennismaking met je potentiële nieuwe collega’s.

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
De locatie
Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met groepen van 17 bewoners, verdeeld over 2 aan elkaar geschakelde huiskamers die daardoor de geborgenheid bieden van een kleinere woongroep. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten.

Voor wie?
Op onze locatie in Campagne, Maastricht zijn we gespecialiseerd in de zorg voor bewoners met dementie of andere geestelijke ouderdomsproblemen, maar ook bewoners met een somatische aandoening zijn bij ons van harte welkom. Onze gepassioneerde medewerkers en enthousiaste vrijwilligers werken samen met familieleden om bewoners een thuisgevoel te geven en ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Ben jij Verzorgende (IG) of MBO Verpleegkundige, en zou je graag eens een kijkje willen nemen binnen Campagne? Meld je dan aan voor een meeloopdag, of gewoon een kopje koffie met een van onze zorgprofessionals. Zij kunnen je laten zien wat het werken binnen Sevagram Campagne écht inhoudt. Heb je een diploma HBO Verpleegkundige, en nieuwsgierig naar een meer coördinerende functie? Loop dan eens mee met onze Coördinatoren Zorg en Welzijn!

Solliciteren
Een CV en motivatie brief is niet nodig. Wij maken liever kennis met JOU! Laat via de "solliciteer" knop je gegevens achter, dan plannen we snel een kennismaking. Alvast even een kijkje nemen? Bekijk de Facebook pagina van onze locatie. KLIK HIER

Zien we jou snel?