Zorggroep Vizie zoekt een

Ervaren (GZ-)Psycholoog

Dienstverband

minimaal 16 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Jeugdzorg

Heb jij kennis op het vlak van Jeugd-GGZ en ben je toe aan een volgende stap? Zie jij jezelf werken binnen een groeiende en dynamische organisatie? Kom dan ons team versterken!

Als (GZ-)Psycholoog bij Zorggroep Vizie ben je een van de behandelaren binnen ons multidisciplinair team. Hierin ben je zowel verantwoordelijk voor individuele behandeling als ouderbegeleiding. Het zelfstandig opstellen van behandelplannen en het uitvoeren hiervan.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten als zij in contact komen met onze organisatie. Binnen een behandeling bepaal jij de te nemen stappen en draag jij zorg dat de cliënt leert zoveel mogelijk de regie over zijn leven te nemen. Een methodische manier van werken, waarin regelmatig wordt geëvalueerd en plannen worden bijgesteld, vormt daarbij een belangrijk onderdeel. Voor de eigen caseload zorg je voor correcte dossiervoering en een goed verloop van de zorgtrajecten. Waar nodig stuur je ook andere disciplines inhoudelijk aan.

De kennis en ervaring die je hebt opgedaan zet jij in tijdens het, in multidisciplinair overleg, bespreken van de casussen. Je deelt je kennis op het vlak van psychiatrische problematiek met je collega’s en coacht hen vanuit de inhoud waar nodig, om samen verder te kunnen groeien.

Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en innovatie van ons zorgaanbod en bent bereid om mee de kaders uit te zetten. Zo kun je een bijdrage gaan leveren aan de nieuw op te starten behandeltak en behandelgroep.

Waar ga je werken
Wij zijn een specialistische geestelijke gezondheidszorg actief in geheel Zuid-Limburg. Met de volgende Vizie gaan onze medewerkers iedere dag vol passie en enthousiasme aan de slag: Wij streven ernaar kinderen, jeugdigen (en hun ouders/opvoeders) te ondersteunen om de regie te vergroten over hun leven, zodat zij zich gesterkt voelen om zonder onze hulp (weer) te kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Je komt te werken in een kleinschalige zorginstelling waar voldoende ruimte is voor flexibiliteit en eigen inbreng. Wij zijn een gedreven team met jonge professionals. Hierbij zijn professionalisering, kwaliteit, doelgericht werken, systemisch werken en open communicatiezaken waar wij voor staan en die we graag verder willen ontwikkelen. Het team bestaat uit een orthopedagoog, verschillende ambulant begeleiders en groepsbegeleiders.

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde WO-opleiding (psychologie, orthopedagogiek of vergelijkbaar) bij voorkeur aangevuld met een GZ-opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de (jeugd) GGZ
 • Een BIG- / SKJ-registratie
 • Kennis van complexe gezinssystemen, voorkomende problematieken op zowel kind als ouderniveau
 • Je bent in staat kennis en ervaring op een inspirerende en coachende manier over te brengen
 • Affiniteit en ervaring met het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek is een pré (mogelijk wordt dit op termijn toegevoegd aan ons aanbod)
 • Affiniteit en ervaring met groepstherapie is een pré
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Wat krijg je ervoor terug
Een uitdagende, boeiende en afwisselende baan als ambulant begeleider binnen een organisatie waar je kan groeien!

 • € 3.431,17 en € 5.791,08 bruto p/m bij een dienstverband van 36 uur (cao-jeugdzorg)
 • Een 16 tot 36-urige werkweek (bespreekbaar)
 • De mogelijkheid te reageren als freelancer
 • Een 13e maand en winstdeling boven op je salaris.

Laten we kennis maken!
Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Alex Klimala via 045-2055 070. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@zorggroepvizie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.