Regionaal Autisme Centrum zoekt een

Ervaren GZ-Psycholoog Diagnostiek en Behandeling 18+

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Helmond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Wat wij doen
Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in hulpverlening aan mensen met autisme. Een compleet pakket aan zorg, want we bieden ondersteuning op alle fases in het leven.
Van jong tot oud…Wij bieden professionele behandeling en begeleiding op maat aan. We zijn actief in de regio Zuidoost-Brabant, Hart van Brabant en Noord-Limburg en hebben verschillende expertises in huis: psychiaters, orthopedagogen, GZ-psychologen, ontwikkelingspsychologen, onderwijskundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, praktisch pedagogische gezinsbegeleiders, maatschappelijk werkers, jobcoaches en arbeidsdeskundigen.

Jouw belangrijkste werkzaamheden
Gezien de groen van de organisatie zijn we doorlopend op zoek naar regiebehandelaren in alle regio’s waar het Regionaal Autisme Centrum actief is.

Als regiebehandelaar bij het RAC bestaan je werkzaamheden uit verschillende onderdelen. 1/3 werk je zelf direct met complexe casuïstiek, 1/3 van de tijd bied je ondersteuning aan de behandelaren en teamleiders, sluit je aan bij verschillende intervisiegroepen als procesbegeleider en 1/3 van de tijd ben je samen met het kernteam, collega’s regiebehandelaren, bezig met de ontwikkeling van het beleid.

Er wordt integraal samengewerkt in een multidisciplinair team verband waar o.a. ook psychiaters, klinisch psycholoog, gz-psychologen, deel van uit kunnen maken.

Wij vragen
• Afgeronde universitaire master-opleiding in de psychologie, pedagogische wetenschappen of gezondheidswetenschappen aangevuld met de postmaster tot gezondheidszorgpsycholoog.
• BIG geregistreerd als GZ-psycholoog
• (Ruime) ervaring in het werken met volwassenen met een autisme spectrum stoornis en comorbiditeit
• Ervaring in diagnostisch onderzoek en het behandelen van mensen met een psychische stoornis

Ons aanbod
Een afwisselende en zelfstandige baan binnen een informele, innovatieve organisatie. We hebben verschillende expertises in huis en zijn een organisatie die openstaat voor ontwikkelingen en innovatie. Vanuit onze levensloopondersteuning staat de cliëntondersteuning voorop in al onze productgroepen. Het Regionaal Autisme Centrum is een erkend opleidingsinstituut voor de GZ-opleiding.

De functie is ingedeeld in cao GGZ FWG 65. Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering, ofwel 13e maand.

Het aantal uur, de werktijden en de arbeidsduur zijn nader overeen te komen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief met je curriculum vitae naar personeelszaken@regionaalautismecentrum.nl.

Voor meer informatie neem je contact op met Brigitte Stuurstraat via 0492-792979.

Meer weten over Regionaal Autisme Centrum, kijk dan eens op onze website www.regionaalautismecentrum.nl