Sevagram zoekt een

Ervaren hbo-verpleegkundige in de rol van Coördinator zorg en welzijn voor Campagne in Maastricht

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Dat de ontwikkeling van de zorg en de medewerkers in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar een coördinerende functie wilt zetten.

Sevagram heeft, verspreid over de regio’s  Parkstad, Heuvelland en Maastricht, 22 zorgcentra, een geriatrisch revalidatiecentrum en twee hospices. Daarnaast bieden we in de regio Heuvelland/Maastricht thuiszorg. Er werken 2750 medewerkers en 1200 vrijwilligers bij Sevagram. Betrokkenheid, passie en deskundigheid zijn de bouwstenen van ons DNA, “Zorg met Bezieling”.

Binnen locatie Campagne zijn wij op zoek naar een ervaren hbo-verpleegkundige die toe is aan de volgende stap, Wij zijn op zoek naar een:

Coördinator zorg en welzijn (uren in overleg)

Over de inhoud van de functie kunnen we kort zijn; je bent coach, regisseur maar ook zorgverlener. Dat is de kern. Jouw zorgcollega’s werken hard en verdienen een rolmodel die weet wat het betekent om de handen uit de mouwen te steken maar ook in staat is om het team mee te helpen ontwikkelen naar de volgende fase. Uitgangspunt hierbij is altijd de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Een aantal uitdagingen waar jij in deze ontwikkelingsfase mee aan de slag zult gaan zijn: Het vernieuwen van bestaande protocollen en processen. Waar nodig de kwaliteit van de zorg op de afdeling verbeteren en verankeren. Maar ook het doorbreken van vaste patronen en het actief veranderen van gedrag binnen de teams.

We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen, coachen en facilitairen. En dat kan met jou als coördinator zorg en welzijn.

Zo maken wij het verschil!

  • We bieden je een omgeving waarin jij als medewerker echt gehoord en gezien wordt door je collega’s;
  • Een open en informele sfeer, altijd een warm welkom;
  • Ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform cao VVT in FWG 50;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Directe mogelijkheden voor een vast dienstverband.

Wat neem jij mee?

  • Jij bent een afgestudeerde, BIG-geregistreerde hbo-verpleegkundige die de nodige jaren ervaring meebrengt;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in huis op het gebied van coaching en het primaire zorgproces;
  • De begrippen daadkrachtig, inlevingsvermogen en tactvol zijn jou op het lijf geschreven;
  • Daarnaast sta je stevig in je schoenen. Je bent een echte kartrekker waardoor je in staat bent om anderen te stimuleren, in beweging te krijgen en zo vaste patronen te doorbreken.

Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent dit wij zoeken? Reageer dan met jouw cv en een korte motivatie via de solliciteer knop. Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen! Eerst nog wat vragen? Dan staat Nienke de Wit, teammanager zorg, je graag te woord.

* Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.