Sevagram zoekt een

Ervaren mbo-verpleegkundige voor Campagne in Maastricht

Dienstverband

+/-30 uur per week, uren zijn bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Speel jij graag een actieve rol in het bevorderen van de kwaliteit van de zorg? Dan zoeken wij jou!

Sevagram heeft, verspreid over de regio’s  Parkstad, Heuvelland en Maastricht, 22 zorgcentra, een geriatrisch revalidatiecentrum en twee hospices. Daarnaast bieden we in de regio Heuvelland/Maastricht thuiszorg. Er werken 2750 medewerkers en 1200 vrijwilligers bij Sevagram. Betrokkenheid, passie en deskundigheid zijn de bouwstenen van ons DNA, “Zorg met Bezieling”.

Binnen locatie Campagne zijn wij voor de afdeling somatiek op zoek naar een ervaren:

Mbo-verpleegkundige (+/- 30 uur per week, uren zijn bespreekbaar)

Als mbo-verpleegkundige krijg je bij Sevagram iedere dag opnieuw de kans om hét verschil te maken. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat onze bewoners de beste verpleegkundige zorg krijgen die mogelijk is. In deze zelfstandige functie ben jij verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de verpleegkundige zorg van de bewoners. Daarnaast fungeer jij als rolmodel voor collega’s op de afdeling. Jij weet als geen ander wat het betekent om de handen uit de mouwen te steken maar bent ook in staat is om het team mee te helpen ontwikkelen naar de volgende fase.

We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen en coachen. Samen met de coördinator zorg en welzijn zet jij je hiervoor in en gaan jullie actief aan de slag met het bewerkstelligen van een gedragsverandering op de werkvloer om zo als team door te kunnen ontwikkelen naar een hoger niveau.

Zo maken wij het verschil!

  • We bieden je een omgeving waarin jij als medewerker echt gehoord en gezien wordt door je collega’s;
  • Een open en informele sfeer, altijd een warm welkom;
  • Ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform cao VVT in FWG 45;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Directe mogelijkheden voor een vast dienstverband.

Wat neem jij mee?

  • Jij bent een gediplomeerde, BIG-geregistreerde mbo-verpleegkundige die de nodige jaren ervaring meebrengt;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in huis op het gebied van coaching;
  • De begrippen daadkrachtig, inlevingsvermogen en tactvol zijn jou op het lijf geschreven;
  • Daarnaast sta je stevig in je schoenen. Je bent een echte kartrekker waardoor je in staat bent om anderen te stimuleren, in beweging te krijgen en zo vaste patronen te doorbreken.

Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent dit wij zoeken? Reageer dan met jouw cv en een korte motivatie via de solliciteer knop. Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen! Eerst nog wat vragen? Dan staat Nienke de Wit, teammanager zorg, je graag te woord.

* Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.