Radar zoekt een

Ervaren persoonlijk begeleider IT Brunssum Noord

Dienstverband

max. 32 uur (in overleg)

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

De functie

Je komt te werken in een integraal verantwoordelijk team in Brunssum Noord dat begeleiding biedt aan cliënten met een (licht)verstandelijke beperking. Vanuit onze missie en visie willen wij de cliënt ondersteunen om zoveel mogelijk eigen regie over zijn leven te kunnen nemen.

Je zal worden ingezet binnen Woonvorm Bexhoes/ Noorderkroon. Dit sluit andere werkzaamheden binnen de cluster niet uit. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en je bent in staat om je eigen uren in te plannen en je eigen werkzaamheden te organiseren. Je levert een actieve bijdrage binnen het integrale team en aan de toekomstige ontwikkelingen van Radar in ons cluster Brunssum en Beekdaelen.

Wat breng jij mee

  • Je hebt een afgeronde vakgerichte MBO-4 opleiding en bent in het bezit van het diploma;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met ambulante ondersteuning, (J)LVB en GGZ;
  • Je hebt ruime werkervaring en kennis van de doelgroep en bent bekend en ervaren met het opstellen en uitvoeren van ondersteuningsplannen;
  • Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen;
  • Je hebt een collegiale instelling en bent in staat kritische feedback te geven en te vragen;
  • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstrooster en op meerdere werkplekken bij diverse doelgroepen;
  • Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden.

Aandacht

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. We nemen je serieus. Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag! 

Praktisch
Het betreft een dienstverband voor maximaal 32 uur per week (in overleg) voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Anita Nederstigt, Manager cluster Brunssum, via a.nederstigt@radar.org of 06-52521096 of Audrey Wilhelmus, Begeleider D, via 06-15020435.

 
Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 16 juli.