Vivantes zoekt een

EVV-er, met flexibele uren voor werkende ouders!

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ons team in locatie Bloemenhof heeft een mooie plek voor een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (je kunt ook solliciteren als Verzorgende IG of Verpleegkundige!) die naast het gezin de durf heeft om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg. Ben jij betrokken en professioneel? Dan willen wij jou!
Heb jij jonge kinderen die je naar school wilt brengen en wil je weer thuis zijn als ze 's middags klaar zijn? Dat kan als je werkt in Bloemenhof!

Op weekdagen zorgt het team ervoor dat jij tijd hebt voor jouw gezin en werk je op tijden dat jouw kinderen op school zijn. In ruil daarvoor vragen wij jou om tweewekelijks een weekenddienst te draaien, zodat jouw teamgenoten tijd kunnen maken voor hun gezin. Samen overleggen we welk team het best bij jouw agenda past!

Wat bieden wij?
 • Je werkt op de weekdagen dat je beschikbaar bent van 9.00-14.00 uur . Om het weekend ben je beschikbaar voor een weekenddienst.
 • Het aantal contracturen is 20 uur en we vullen deze samen in.
 • Je werkt in een vast team in onze locatie Bloemenhof in Geleen.
 • Je ontvangt als EVV-er een salaris in FWG 40 (maximaal €2.870,58 bruto per maand) bij een fulltime dienstverband conform de actuele cao VVT. Ben je Verzorgende IG of Verpleegkundige, dan ontvang je een passend salaris conform de cao VVT.
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen.
 • We bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon.
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.
Contactpersoon Vivantes

Bij vragen over deze vacature kun je vrijblijvend contact opnemen met Anouk van Mulekom. Dit kan via 046 411 3500 of a.vanmulekom@vivantes.nl .

Meer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren .

Wat doe jij als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV-er)?

Je kent de bewoners van jouw team en locatie. Je hebt oog voor hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het totaalpakket van zorg- en dienstverlening aan de cliënt en zijn omgeving met als resultaat maximaal haalbare tevredenheid van cliënten. Je bekleedt een spilfunctie tussen alle ambachten en fungeert als aanspreekpunt voor de cliënt en zijn omgeving.

Klant gedreven, authentiek en leervermogen is wat wij zoeken in onze medewerkers. Om optimaal te kunnen groeien in de kwaliteit van onze zorg voor cliënten én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt!

Takenpakket
 • Het coördineren, toezien en uitvoeren van de juiste uitvoering van het zorgplan.
 • Het coördineren, inspireren, coachen en aanspreken van zorg- en dienstverleners, mantelzorg en vrijwilligers.
 • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.
Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een verzorgende IG, eventueel aangevuld met een diploma EVV of bereidheid om de EVV opleiding te volgen.
 • Je bent betrokken en professioneel.
 • Je hebt de durf en veerkracht om mee te bouwen aan échte persoonsgerichte zorg.
 • Je bent flexibel en je hebt sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten, hun naasten en collega's.
 • Je bent een initiatiefrijk persoon en lost problemen zelfstandig op.
 • Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.
Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.