Vivantes zoekt een

EVV'er voor de Moutheuvel

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg
Het zorgen voor onze ouderen is op dit moment belangrijker dan ooit. Als EVV'er sta jij voor mensen klaar die jouw hulp langdurig nodig hebben.

Als EVV'er ken je de bewoners van jouw team en locatie. Je hebt oog voor hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het totaalpakket van zorg- en dienstverlening aan de cliënt en zijn omgeving met als resultaat maximaal haalbare tevredenheid van cliënten. Je bekleedt een spilfunctie tussen alle ambachten en fungeert als aanspreekpunt voor de cliënt en zijn omgeving.

Klant gedreven, authentiek en leervermogen is wat wij zoeken in onze medewerkers. Om optimaal te kunnen groeien in de kwaliteit van onze zorg voor cliënten én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt!

Zo ziet de functie eruit:
 • Het coördineren, toezien en uitvoeren van de juiste uitvoering van het zorgplan.
 • Het coördineren, inspireren, coachen en aanspreken van zorg- en dienstverleners, mantelzorg en vrijwilligers.
 • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
 • Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van twee maanden) als je minimaal in bezit bent van een verzorgende IG-diploma, aangevuld met een diploma EVV of de bereidheid de opleiding EVV te volgen.
 • Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen, met elk hun eigen 'couleur lokale'.
 • Het aantal contracturen is 28 en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan.
 • Je ontvangt als EVV'er een salaris in FWG 40 (maximaal €2.870,58 bruto per maand) bij een fulltime dienstverband conform de actuele cao VVT.
 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen.
 • We bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon.
 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.
Hier ben jij goed in:
 • Je hebt minimaal een verzorgende IG, aangevuld met een diploma EVV of bereidheid om de EVV opleiding te volgen.
 • Betrokken en professioneel.
 • Durf en veerkracht om mee te bouwen.
 • Je bent flexibel en hebt sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten, hun naasten en collega's.
 • Je bent een initiatiefrijk persoon en lost problemen zelfstandig op.
 • Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.
Nog vragen?

Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Jantine Tanis, recruiter. Dat kan via 06-11 41 88 08 of via jantine@farrow.nl Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.