Zuyderland zoekt een

Technische infrastructuur beheerder (36 upw, locatie Sittard-Geleen)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Jouw nieuwe baan

Als technische infrastructuur beheerder werk je met verschillende domeinen zoals Windows server, Azure, HP Storage, VMWare (ESX/NSX) , security en Proxy servers waarin je creativiteit kwijt kunt. Je bent zelfstandig, maar je kunt ook samen met het team samen mooie oplossing bedenken en implementeren.

Binnen Zuyderland zijn we ook de nieuwe mogelijkheden van het Microsoft Azure platform aan het ontdekken. Je gaat mee participeren in het traject om te kijken waar dit platform een mooie toevoeging kan zijn aan het bestaande product portfolio. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat de complexe IT omgeving de operationele continuïteit van ons ziekenhuis borgt.

Je beheert en ontwikkelt samen met je team een complexe en bedrijf kritische infrastructuur waarin veiligheid en beschikbaarheid van levensbelang zijn. Ons datacenter is opgebouwd uit apparatuur van verschillende leveranciers, te weten HP, VMWare en Windows machines en het is onze verantwoordelijkheid deze system up-to-date, beschikbaar en veilig te houden. Hiervoor heb je de beschikking over diverse tools die ons helpen het overzicht te bewaken.

Je participeert in infrastructuur en bedrijfsprojecten als onderdeel van een projectteam. Daarnaast vind je het leuk om intermediair te zijn tussen de verschillende rollen binnen het totale beheer van de technische infrastructuur. Buiten je eigen bijdrage werk je in een leuk team waar ook samenwerken een belangrijk item is. Je kunt je binnen het team ontplooien en ontwikkelen op verschillende gebieden.

Jouw werkzaamheden zijn o.a.:

 • Je implementeert de architectuur van complexe ICT-oplossingen binnen het eigen domein.
 • De opzet van standaarden, methoden, richtlijnen en technieken ten aanzien van de ICMT-werkwijze vallen onder jouw verantwoordelijkheid binnen jouw domein.
 • Je ondersteunt de Infrastructuur Architect bij de advisering van management en leidinggevenden over de ontwikkeling en optimalisering van ICMT architectuur.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de vakspecialistische werkzaamheden m.b.t. het specifieke domein.  
 • Je controleert en bewaakt de naleving van de domein specifieke componenten van de ICMT-architectuur; zorgt voor optimale benutting van de installed base.
 • Je participeert als projectmedewerker in projecten of je stuurt kleine projecten binnen je team aan.
 • Je zorgt implementatie van security by design op advies of in overleg met de CISO.

Wat neem je mee?

Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), overtuigend, analytisch, initiatiefrijk, vaardig in plannen en organiseren. Je houdt ervan werkzaamheden met je team te coördineren, je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van het team en spreekt je collega’s aan op eventuele fouten.

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van technische infrastructuur of voldoende werkervaring binnen dit vakgebied.
 • Je begrijpt het concept van virtualisatie
 • Je bent thuis in diverse Microsoft producten en kan zelfstandig troubleshooten op het gebied van OS, Active Directory, Azure AD, SQL Server en Powershell
 • Je hebt affiniteit met scripting, automation en security; dit is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een werkweek van gemiddeld 36 uur, waarbij de werkdagen in overleg bespreekbaar zijn. In deze functie zijn consignatiediensten van toepassing.
 • Een salaris in FWG 55 met een bruto maandsalaris van € 3.115,- tot € 4.391,- of FWG 60 met een bruto maandsalaris van € 3.389,- tot € 4.964,-  bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Jouw thuiswerkplek wordt ingericht. Vanaf 1 juli 2022 ontvang je een thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
 • Trainingen/Opleidingen om in jouw vakgebied bij te blijven.

Welkom in het team

De afdeling ICMT bestaat uit ca. 150 collega’s werkzaam binnen de afdelingen: Innovatie & Projecten, Medische Technologie, Applicatie services en Infrastructuur services. ICMT is (in)direct van groot belang voor het leveren van hoogkwalitatieve zorg door onze ICT-professionals. Beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid van alle ICT-componenten zijn essentieel, dag en nacht, zowel intern als extern. We zijn nauw betrokken bij het realiseren van de Zuyderland organisatie strategie. Om deze strategie te realiseren, worden veel projecten geïnitieerd met een zeer grote ICT-component.

De afdeling Infrastructuur services is verantwoordelijk voor de inrichting en instandhouding van de ICT-infrastructuur van Zuyderland Medisch Centrum, opgebouwd uit drie sub afdelingen, Backoffice, Frontoffice en Service desk. De afdeling backoffice bestaat uit vier sub afdelingen, te weten Netwerk, VDI, System/Storage en packaging.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Jos Savelkoul, leidinggevende Infrastructuur Services, via telefoonnummer 06-51986761.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.